آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۷۹۷۴
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم:

بیعت تاریخی کارکنان ارتش با امام (ره) کمر رژیم ستم شاهی را شکست

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بیعت تاریخی کارکنان ارتش به ویژه کارکنان نیروی هوایی با حضرت امام (ره) در مدرسه رفاه در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ کمر رژیم ستم شاهی را شکست.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم، ظهر امروز در آئین افتتاح مسجد پیامبر اعظم (ص) تیپ ۴۱پیاده شهید قوشچی نیروی زمینی اظهار داشت: ارتش در طول دوران انقلاب و دفاع مقدس اثبات کرد که شایسته اعتماد امام و رهبری بوده و است.

 

نماینده ولی‌فقیه در ارتش در ادامه با اشاره به پیوند تاریخی کارکنان ارتش با بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران و ملت قهرمان ایران اسلامی خاطرنشان کرد: بدنه و رده‌های مختلف ارتش از آغاز شکل گیری نهضت مردمی در ایران حاضر نبود در مقابل مردم بایستد و در ‌‌نهایت بیعت تاریخی کارکنان ارتش به ویژه کارکنان نیروی هوایی با ولی امر خود، ضربه سنگینی به شاه و حکومت پهلوی وارد کرد و آنان را ناامید ساخت.

 

حجت الاسلام آل هاشم تأکید کرد: بسیاری از حرکت‌های اثرگذار از قبیل پخش اطلاعیه‌های امام، قبل از پیروزی انقلاب در یکان‌های مختلف ارتش شروع شده بود و کارکنان ارتش با توزیع مخفیانه سخنان امام (ره) از مسائل جاری و نظرات آن عزیز باخبر می‌شدند و این حرکت بدنه ارتش را آماده نقش آفرینی در صحنه انقلاب کرد.

 

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه با اشاره به نکته که همه این تلاش‌ها در ۱۹ بهمن با بیعت تاریخی کارکنان نیروی هوایی ارتش با حضرت امام (ره) در مدرسه رفاه متبلور شد و کمر طاغوت را شکست، خاطرنشان کرد: این حرکت بزرگ در سرعت بخشیدن به پیروزی انقلاب اسلامی در ایران نقش به سزایی داشت.

 

آل‌هاشم در پایان به تشریح دستاوردهای انقلاب پرداخت و حفظ این دستاورد‌ها و آرمان‌های والای امام و انقلاب را برای مقابله با توطئه‌های دشمنان لازم و ضروری دانست.

 

گفتنی است در ادامه حضور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه شمال غرب کشور از مسجد پیامبر اعظم (ص) تیپ ۴۱ شهید قوچی نیروی زمینی ارتش بهره برداری شد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار