تولید علم بومی در حیطه تعلیم و تربیت اسلامی با مشکل روبرو است
به گزارش خبرنگار «خبرگزای دانشجو» از خرم آباد، مهرداد ویسکرمی دوشنبه 20 بهمن در دومین دوره تربیت مدرس دانشگاه علمی کاربردی لرستان در خرم آباد گفت: بسیاری از روان شناسان ما در فهم مفهوم روان دچار مشکل هستند و از طرفی با مباحث روح در قرآن و نفس در فلسفه آشنایی کافی ندارند و همین مساله تولید علم بومی را در حیطه تعلیم و تربیت اسلامی با مشکل روبرو می کند.
وی افزود: واقعیت این است که مفهومی به نام روان در هندسه فکری غرب اتفاق افتاده که بر پایه ماتریالیسم، اومانیسم، امپریالیسم، داروینیسم و سایر مولفه های مورد قبول غرب است از این رو باید با شهامت علمی این آموزه ها مورد نقد قرار گیرد و فراتر از آن به تولید علم دینی بپردازیم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه به کارگیری آموزه های روان شناسی در تعلیم و تربیت اسلامی تا زمانی که نسبت روان در روان شناسی و روح در قرآن و علم النفس در فلسه مشخص نشود امکان پذیر نیست گفت: اگر انقلاب اسلامی می خواهد در دنیا حرف بزند باید بت های علمی را که متاثر از علوم غربی در دانشگاهها درست کرده ایم بشکنیم.
ویسکرمی تصریح کرد: البته بایستی فلسفه علم در دانشگاههای ما تدریس شود تا دانشجویان امروز و اساتید فردا ماهیت علم را بهتر بشناسند و حرکت آنها در این مسیر یک حرکت آگاهانه و سازنده باشد.