کد خبر:۳۸۹۷۰۴
کامران در موافقت با کلیات لایحه بودجه ۹۴ مطرح کرد

افزایش یک درصدی مالیات بر واردات جهت بیمه کارفرمای کشاورز

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: امسال حکم دائم کردیم که در یکی از ردیف‌های مربوط به مالیات، مالیات بر واردات را یک درصد اضافه کنیم تا برای بیمه کارفرمای کشاورز که حدود ۴۰۰ هزار نفر هستند تخصیص یابد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حسن کامران دستجردی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۲۶ بهمن‌ماه) در موافقت با گزارش کمیسیون تلفیق در مورد کلیات لایحه بودجه سال ۹۴، با تشکر از حضور مردم در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن گفت: اکنون لازم است مسئولان با سه طریق جبران مافات کنند؛ اول اینکه در اتاق‌هایتان به روی مردم باز باشد دوم اینکه ساده زندگی کنید و سوم اینکه وقف مردم باشید.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه راجع به کلیات لایحه بودجه ۹۴ با تشکر از نوبخت و همکاران وی و ارائه به موقع بودجه، گفت: این نخستین بار است که در امر مالیات مناطق آزاد در بودجه آمده است؛ هم سازمان برنامه و بودجه نظارت کند و هم در بودجه در گردش کار بیاورد چون ما از مرده شور اظهارنامه می‌گیریم از آن‌ها نمی‌گرفتیم که الان در بودجه آمده است که حسن خوبی هم هست.

 

وی ادامه داد: دومین چیزی که در بودجه آمده است میادین مشترک گاز است که گاز ما را قطری‌ها می‌برند در حالی که ما خواب هستیم؛ در بودجه این موضوع مربوط به حکومت و حق الناس است لذا در اینجا گفتیم ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار از صندوق بردارند در بانک بگذارند، سودش را استفاده کنند و دوباره برگردد که این (استفاده از میادین مشترک گاز و نفت) یک اقدام استراتژیک است.

 

کامران در ادامه با اشاره به مورد سوم یعنی تقویت شرکت‌های دانش بنیان، یادآور شد: خیلی از اقلام علمی کشور تبدیل به تجاری شده و با مدل سازی بومی به رشد ۴۱ درصدی رسیده‌ایم یعنی در بودجه توجه شده است.

 

وی افزود: برای اولین بار برای رزمنده‌های معسر گفته‌ایم حداقل ۷۰ درصد حقوق تأمین اجتماعی تخصیص داده شود که این موضوع برای آن دسته از رزمندگانی است که نه بیمه هستند و نه شاغل همچنین در الحاقی ۱۲ هم تکرار کردیم برای آنهایی که حالت اشتغال ندارند و فاقد شغل و معسر هستند این حقوق در نظر گرفته شود.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم در ادامه به بیان نکته دیگری درباره کلیات لایحه بودجه ۹۴ پرداخت و گفت: از احکام دیگری که در وام آورده‌ایم، حذف درصد جانبازی است و بر این اساس گفته‌ایم بر مبنای درصد جانبازی یک جانباز وام بگیرد گرچه وام منتی نیست و وزیر مسکن هم گفت به عنوان یک فرمانده ایثارگران سعی می‌کنم ۲۰۰ هزارنفری که در ایران زمین یا خانه نگرفته‌اند بدهم که هنوز هم ما طی سال جاری ۷۰ هزار نفر از ایرانیان را آورده‌ایم و امیدواریم وزارتخانه در این زمینه تلاش کند.

 

کامران در ادامه با بیان اینکه در رابطه با بیمه چند نوع بیمه در بودجه آورده‌ایم، گفت: بیمه زنان خانه دار و بی‌سرپرست، بیمه زنان شوهر مرده، ۶۰ ساله و ۵۵ ساله، بیمه کارفرمای کشاورز از انواع بیمه‌ای بود که در بودجه آوردیم.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به ارائه توضیحاتی پیرامون بیمه کارفرمای کشاورز پرداخت و گفت: امسال حکم دائم کردیم که در یکی از ردیف‌های مربوط به مالیات، مالیات بر واردات را یک درصد اضافه کنیم تا برای بیمه کارفرمای کشاورز که حدود ۴۰۰ هزار نفر هستند تخصیص یابد چرا که پیش از این پسر کشاورزان بیمه می‌شدند اما خود آن‌ها بیمه نمی‌شدند.

 

وی تصریح کرد: اکنون کاری کردیم که خود کشاورز هم بیمه شود همچنین اگر از دهی به ده دیگری مهاجرات کرد و ده آن‌ها تبدیل به شهر شد این بیمه قطع نشود.

 

کامران همچنین اضافه کرد: توجه به دیه زندانیان سیاسی و عدم قطع شدن حقوق بیمه پدر و مادر شهید که فوت می‌شود که تا کنون ۵ دسته داشت صعب العلاج، معلول، نامادری، مطلقه تحت تکفل و محجور، از مزایای لایحه بودجه ۹۴ است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی یکی از موارد مهم را مهار آب‌های مرزی دانست و اظهار کرد: از آنجایی که آب جنبه ژئوپلتیکی داشته و کشور ما بعد از روسیه و چین پر همسایه‌ترین کشور محسوب می‌شود، مهار آب‌های مرزی بسیار با اهمیت است، همچنین در روستا‌ها نیز خیلی از شبکه‌های آبی هدر رفت آب دارد که اگر این مهار شود تولید آب محسوب می‌شود که آن هم ما از صندوق توسعه تأکید کردیم تخصیص داده شود.

 

وی ادامه داد: در رابطه با شبکه‌های ۱، ۲، ۳ و ۴ کشاورزان مقرر کردیم ۸۵ درصد را دولت بدهد و ۱۵ درصد را کشاورز که آن ۱۵ درصد هم اگر کشاورز نداشت از طریق کار کارگری جبران کند یعنی اینجا هم به بخش آب و کشاورزی و هم به بیماه و خسارات کشاورزان توجه شده است.

 

کامران دستجردی در ادامه به بیان یکی دیگر از موارد دیگری که در بودجه آمده و مربوط به بازنشستگان ذوب آهن و فولاد است اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر ۱۳ استان درگیر این مسأله هستند چنانچه همیشه سر چهار راه‌ها برای حقوق یومیه، بازنشستگی و پدر و مادر شهید از این رو اینجا حکمی آوردیم که آنچه دولت از سال‌های قبل سهم الشرکه یا اموال این افراد انتقال به صندوق پیدا می‌کند اینطور نباشد که سوابق آن‌ها نادیده گرفته شود گرچه این یک اقدام اولیه است و باید فکر اساسی شود.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس نهم در ادامه با بیان اینکه در رابطه با روستا‌ها، ۸ درصد اعتباری تمامی استان‌ها را برای بهسازی روستا‌ها تخصیص داده‌ایم، گفت: ضمن اینکه افزایش غیررایگان هم داریم که خودش خدمتی برای روستاییان و بهسازی بازروستاهاست این در حالی است که امام (ره) فرمود یک موی کوخ نشینان را به همه کاخ نشینان نمی‌دهم و این مزاج نظام است پس نگویید هیچ کاری برای روستا‌ها نشده است.

 

وی در ادامه در خصوص توجه ویژه به بسیج در لایحه بودجه ۹۴ کل کشور، گفت: یک درصد از کل اعتبارات را که قانون دائم کردیم در بودجه مست‌تر است؛ همچنین در رابطه با بسیج دانش آموزی، دانشجویی و همینطور احکامی برای شهرک‌های جدید و اقلامی که در واقع در طرح‌های مختلف بسیج منظور شده است، ردیفی قرار دادیم.

 

کامران ادامه داد: البته در رابطه با کمک هزینه مسکن نیروهای مسلح هم توجه کرده‌ایم چون پولی که از آن‌ها کسر می‌شود را تصمیم گرفتیم بابت تعمیر و نگهداری خانه‌های سازمانی برگردد که اغلب مربوط به دهه‌های گذشته و فرسوده است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه حکمی در مقررات مالی دولت آوردیم که بازنشستگان نیروهای مسلح مطالبات و مابه التفاوت خود را دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در بودجه سنواتی امسال حدود ۴۰ میلیارد تومان از آنجایی که آغاز کار بود آوردیم که امیدواریم دولت در بودجه بعدی نسبت به مطالبات این عزیزان توجه جدی کند؛ البته در بعد نظارت که برخی دوستان گله‌مند بودند باید بگویم نظارت دست ماست و ما باید بر همین بودجه نظارت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار