به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، بنیاد برکت برای اجرایی کردن ابتکارات خود در حوزه سلامت الکترونیک، امسال بطور آزمایشی در سه نقطه از کشور ، طرح سلامت الکترونیکی را عملیاتی کرد. این طرح شامل 18 نوع خدمات الکترونیکی در حوزه سلامت است که برای نخستین بار توسط این بنیاد در 150 روستای سه شهرستان اجرایی شده است.
منطقه زهک در سیستان و بلوچستان، پاوه در استان کرمانشاه و کلیبر در استان آذربایجان شرقی، مناطقی هستند که این طرح بطور آزمایشی در ان اجرا می شود.
بنیاد برکت برای اجرای این طرح 90 میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است و در صورت موفقیت آمیز بودن، این سرمایهگذاری گسترده تر خواهد شد.
بنیاد برکت برای توسعه خدمات رسانی به مناطق محروم کشور در زمینه سلامت عمومی، این سامانه سلامت الکترونیک را پایهریزی کرده است.
سلامت الکترونیک یک زمینه مدرن و روبه رشد از برکت اطلاع رسانی پزشکی، سلامت عمومی و مبادلات تجاری است که به خدمات و اطلاعات ارائه شده یا تقویت شده از طریق اینترنت و فناوری های وابسته اطلاق میشود.
اجرای پروژه های مرتبط با سلامت الکترونیک، از یک سو تحقق عدالت اجتماعی در دسترسی به خدمات سلامت را افزایش داده و از سوی دیگر نیاز به اعزام پزشکان و امکانات تشخیص و درمانی گران قیمت را به مناطق محروم کاهش خواهد داد.
ورود سلامت الکترونیک به عرصه نظام سلامت یک فرایند تحول گرا در گردش کار و فعالیتهای جاری سلامت محسوب میشود و ساماندهی آمار و اطلاعات، تصمیمگیری و تحلیل داده ها، انجام مداخلات علمی با هدف بهبود شاخص های سلامت و گسترش خدمات سلامت به اقصی نقاط کشور را به همراه خواهد داشت.
در این پروژه سامانههای مختلفی همچون سامانه آموزش الکترونیک سلامت، سامانه فروشگاه الکترونیک همراه سلامت، سامانه ارسال بلوتوث سلامت، سامانه مشاوره الکترونیک سلامت و سامانه مشاوره تلفنی برکت، پیش بینی شده است.