کد خبر:۳۸۹۹۶۹
ختم سوره فتح توسط دانشجویان دانشگاه کردستان برای شهدای چپل هیل
دیروز جمعی از دانشجویان دانشگاه کُردستان, سوره فتح را برای شادی روح سه دانشجوی شهید حادثه «چپل هیل» قرائت کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش؛ جمعی از دانشجویان دانشگاه کُردستان دیروز همزمان با دانشجویان سراسر کشور, بعد از نماز ظهر در مسجد دانشگاه ضمن محکومکردن جنایت چیل هیل و سکوت مدعیان غربی آمریکایی برابر این عمل وحشیانه، سوره فتح را برای شادی ارواح شهدای والامقام اسلام به خصوص این سه شهید دانشجو و پیروزی مسلمانان جهان قرائت کردند.
سه شنبه گذشته سه دانشجوی مسلمان به نام «ضیاء برکات» شهروند سوری دانشجوی دانشکده دندانپزشکی و همسر فلسطینی او «یسری ابو صالحه» و خواهرش «رزان ابو صالحه» در مقابل دانشگاهی در شهر چَپـِل هیل ایالت کالیفرنیا، با شلیک گلوله یک مرد به قتل رسیدند.
قتل سه دانشجوی جوان مسلمان در حالی بود که رسانههای غربی و آمریکایی بدون هیچگونه واکنش قابل توجهی از کنار این جنایت عبور کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.