به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، مهناز احمدی دستجردی، مشاور وزیر آموزش و پرورش بعدازظهر امروز در همایشی با عنوان «سبک زندگی اسلامی» که در دانشگاه تربیت معلم گرگان برگزار شده بود، با بیان اینکه شعارها و آرمانهای انقلاب مبنای برنامه ریزیهای ماست، گفت: یکی از اساسیترین پایههای رفتاری اجتماعی مربوط به خانواده است.
وی افزود: از اجتماع ۷۰ میلیونی ایران نیز حدود ۵۰ میلیون این جمعیت در اختیار آموزش و پرورش است؛ بنابراین با توجه به اهمیت خانواده در تربیت لازم است برنامه ریزیهای آموزش و پرورش با رویکردهای خانواده در کنار هم و در یک راستا قرار بگیرند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم بهره گیری آموزش و پرورش از ظرفیت انسانی موجود و ضرورت هماهنگی آن با کانون خانواده گفت: یکی از تهدیدهای نهاد خانواده حاکم شدن طلاقهای عاطفی است که ریشه آن را باید در شبکههای اجتماعی و ماهواره و دیگر بسترهای مجازی است.
احمدی تصریح کرد: معلمان به عنوان یکی از ارکان تربیتی باید به تهدیدهای خانواده آگاه باشند؛ معلمان باید در شبکههای اجتماعی عضو شوند تا با دنیای دانش آموزان و تهدیدهای مجازی آشنا شوند و از طریق شناخت نقاط ضعف و قوت علوم روز به تدوین برنامههای تربیتی و تبیین راه درست برای دانش آموزان بپردازند.
وی همچنین با بیان اینکه در تربیت و نهادینه کردن گفتمانهای درست اسلامی مانند حجاب نباید حرف بزنیم، گفت: تربیت با خشونت امکان پذیر نیست باید حرف زدن را تمام کرده و به عمل روی بیاوریم.
مشاور وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: عقلانیت، معنویت، محبت، صداقت، معاشرت، مقاومت و مدیریت داخل منزل از ویژگیهای یک خانواده الگو و متعالی است که اگر از آنان عدول شود بنیان خانواده متزلزل خواهد شد.
احمدی با بیان اینکه بودجه آموزش و پرورش کفاف مشکلات موجود را نمیدهد، بیان داشت: باید به سمت کیفی سازی رفته و نقش و مشارکت خانواده را در امر تربیت جدی بگیریم.
وی گفت: خانواده مهمترین نهاد جامعه ساز است که به همین دلیل دولتها و حاکمیتها را مجاب به عنایت ویژه و برنامه ریزیهای مدون جهت تحکیم و حفظ و ارتقای آن ساخته است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش در پایان با اشاره به اسناد و متون صریح و هدایت گر قرآن و روایات تصریح کرد: باید یک هدف مشخص تعریف شود و جامعه در یک مسیر تعریف شده حرکت کند تا موفقیت حاصل شود.