کد خبر:۳۹۴۳۷۴
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی:

برای رسیدن به سازه‌های مقاوم باید زمینه رقابت بین تولیدکنندگان را به وجود آوریم

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان اینکه انستیتوی ساختمانی پروژه ۱۴۰۴ بتن را بر عهده دارد، گفت: این پروژه در نظر دارد تا طراحی، تولید و اجرای سازه‌های بتنی را تا ارتقاء ۵۰ مگا پاسگال تا سال ۱۴۰۴ برساند. برای رسیدن به سازه‌های مقاوم تنها استاندارد لازم نیست بلکه باید در این زمینه رقابت را بین تولیدکنندگان به وجود آوریم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد شکر چی‌زاده امروز در همایش «بتن شرق کشور» در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد، با اشاره به مشکلات موجود در بتن در سطح ملی گفت: بتن مقاوم در گذشته بیشتر در سازهایی مانند ساختن پل استفاده می‌شود؛ اما امروزه در کشورهای توسعه یافته شاهد استفاده این نوع بتن در سازه‌های ساختمانی می‌باشیم.

 

وی افزود: امروز در کشور برخی اعتقاد دارند که این نوع بتن فقط در سطح دانشگاهی رشد داشته و هنوز به داخل جامعه راه نیافته است، این در حالی است که ظرفیت استفاده از بتن مقاوم در کشور وجود دارد.

 

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با بیان این مطلب که در کشور استفاده ار بتن مقاوم بیش از ۴۰ درصد می‌باشد، بیان داشت: متاسفانه سهم خراسان از این سهم کم است.

 

شکرچی زاده به تولید سیمان اشاره داشت و گفت: یکی از مسائلی که در تولید سیمان باعث ایجاد مشکلاتی شده شتابزدگی در توسعه‌ آن و توجه نداشتن به مبنای مقاوم سازی آن بوده است.

 

وی با ابراز تاسف از اینکه متاسفانه در کشور ۲۰ میلیون تن سیمان اضافه تولید وجود دارد، بیان داشت: این در حالی است که عمر آن سیمان طولانی نمی‌باشد و برای استفاده از سیمانی که مدتی بدون مصرف انبار شده باید آزمایش‌هایی صورت بگیرد تا معلوم شود که می‌توان از آن برای ساخت و ساز استفاده کرد یا خیر.

 

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اظهار نگرانی از این‌که تولید سیمان اضافه باعث می‌شود تا عده‌ای دوباره آن‌ها را پودر کرده  ودر داخل سیمان استفاده کنند، خاطر نشان کرد: برای استفاده بهتر از سیمان باید مصرف آن را کاهش دهیم و تکنولوژی را برای مصرف آن به کار بگیریم.

 

شکرچی‌زاده با بیان اینکه کشور در زمینه سیمان صادرات دارد، بیان داشت: سیمان محصول صادرات نیست و کشورهای دیگر به اندازه‌ مصرف خود سیمان تولید می‌کنند که متاسفانه در کشور به مسئله بخشی نگاه شد ولی به فرابخشی نگاه نمی‌کنند.

 

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بیان راه‌کارهایی که می‌تواند باعث مصرف سازه‌های بتنی در ساختمان سازی شود پرداخت و گفت: ما باید مزایای واقعی سازهای بتنی را نشان دهیم، مسئولان این امر را متقاعده کنیم تا به سمت این سازه‌ها بروند و فضای اعتماد را در این زمینه به وجود آوریم.

 

وی نظارت مستمر مسئولان بر سازهای بتنی را مهم دانست وگفت: متاسفانه در سطح ملی کنترل کیفی مناسبی وجود ندارد.

 

شکرچی‌زاده با اعلام این مطلب که انستیتوی ساختمانی پروژه ۱۴۰۴ بتن را بر عهده دارد، گفت: این پروژه در نظر دارد تا طراحی، تولید و اجرای سازه‌های بتنی را تا ارتقاء ۵۰ مگا پاسگال تا سال ۱۴۰۴برساند.

 

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: برای رسیدن به سازه‌های مقاوم تنها استاندارد لازم نیست، بلکه باید در این زمینه رقابت را بین تولیدکنندگان به وجود آوریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار