به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمود گودرزی در نشست تبیین سیاست هاو برنامه های فرهنگی، قرآنی وزارت ورزش و جوانان که هم اکنون در هتل المپیک در حال برگزاری است، یک جامعه ی فرهنگی را جامعه ای عنوان کرد که به راحتی بتواند در جهت توسعه گام بردارد.
وی افزود: توسعه فرهنگی یکی از شاخص های توسعه پایدار در هر کشور است. در اولیت بندی ها مطمئناً چنین جلساتی بسیار با اهمیت است زیرا بحث اخلاق و فرهنگ در آن تبیین می شود.
او تصریح کرد: موضوع قرآن و فرهنگ قرآنی بخش مهمی از جوهره ی انقلاب اسلامی است، چرا که انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی و اسلامی است. یک جامعه فرهنگی می تواند به توسعه نزدیک تر شود چراکه فرهنگی شدن به توسعه ی پایدار جوامع می انجامد.
گودرزی ادامه داد: تغییر وضع موجود و تبیین اوضاع مطلوب، حرکت از وضع موجود به وضع مطلوب است؛ این تعریف یک تعریف استراتژیک است.
وزیر ورزش و جوانان گفت: نگاه سیستمی اجازه نمی دهد که اجزای جهان هستی را جداگانه مورد بررسی قرار دهیم؛ در واقع همه ی اجزای جهان با هم در ارتباط اند. این نگاه را می توان یک نگاه سیستمی تعریف کرد.
محمود گودرزی با بیان اینکه کارهای کوچک می تواند اثرات بزرگی داشته باشد، گفت: تمامی اجزاء و اعضای این دنیا بر روی هم تأثیرگذار هستند و موضوع فرهنگ نیز این چنین است.
وی همچنین در این خصوص به تبیین مواردی که در ارتقای جایگاه ورزش اثرگذار هستند پرداخت و گفت: مدیریت، پول، برنامه ریزی، رسانه و سیاست گذاری از عناصر مؤثر در این حوزه مهم هستند و می توانند باعث ارتقای آن شوند اما این موضوع می تواند رابطه برعکس نیز داشته باشد.
وزیر ورزش و جوانان در این نشست به نقش رسانه ها اشاره کرد و با بیان اینکه نباید این بخش را ندیده گرفت، اثرگذاری این حوزه را عمیق و کارآموز توصیف کرد.