به گزارش «خبرگزاری دانشجو» اكبر عالمی منتقد سینما گفت: وقتی كه هنرمند با شور و نشاط باشد، هنر در جامعه پراكنده میشود و انگار كه عقل و خرد در جامعه پراكنده شده است و ما موقعی كه جامعه عاقلی داشته باشیم، آن را نسبت به ناهنجاریهایی كه ممكن است برای جوانان ما پیش بیاید، ضد ضربه میكنیم.»
وی همچنین خاطرنشان کرد: «این جشنواره 9 دوره را پشت سر گذاشته و کانون كه مدیریت این جشنواره را به عهده داشته، همیشه كار بزرگ و خوبی را انجام داده است. آنها با امكانات كم و كوچك بیشترین بهرهبرداری را از این جشنواره داشتهاند و با تمام كمبود امكانات و محدودیتهایی كه وجود داشته است همیشه سرآمد همه جشنوارهها بودهاند.»
وی ادامه داد: «ما برای به وجد آوردن استعدادها و جامعه به كمك رادیو و تلویزیون و رسانههای جمعی و مطبوعات احتیاج داریم. ما باید سعی كنیم وقتی كه در صدا و سیما اثری را به نمایش میگذاریم، این اثر بسیار كار خوبی باشد چون اگر ما آثاری را كه فایدهای برای كودك و نوجوانمان ندارد، نمایش دهیم به همان اندازه كودكانمان كج سلیقه خواهند شد.»
این منتقد سینما اظهار كرد: «ما باید برای دیدن انیمیشن فضاسازی كنیم و كسانی را تربیت كنیم كه تماشاگر خوبی برای انیمیشن باشند. شما اگر بهترین محصول را هم تولید كنید اما بستری برای ارایه آن نداشته باشید، بیتردید شكست خواهید خورد. یكی از كارهای ما تربیت و آموزش تماشاگر است. تماشاگران به رشد و ارتقای این هنر در سطح جامعه بسیار زیاد كمك میكنند.»
وی ادامه داد: «باید بگویم ما كارهای زیادی در این زمینه انجام دادهایم اما این در مقابل خیل علاقه به انیمیشن خیلی كم است. وقتی حركت هنری در كشور ادامه پیدا كند، ما از لحاظ فرهنگی به سطح بالایی در جامعه خواهیم رسید و این از انحراف فكری جوانان ایرانی پیشگیری میكند.»
گفتنی است؛ نهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از 17 اسفند کار خود را آغاز کرده است و روز 21 اسفند به کار خود پایان میدهد.