آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۹۸۸
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد:

نسبت نادرست به هنر دادن در تعریف هنر نمی‌گنجد

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: نسبت نادرست به هنر دادن در تعریف هنر نمی‌گنجد مثل این‌که بخواهیم ولنگاری را به آزادی نسبت دهیم. بنابراین کار هنری همیشه قابل دفاع است و آنچه به نادرستی به هنر نسبت داده می‌شود در تعریف هنر نمی‌گنجد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد،علی یوسفی امروز در نشست فرهنگی « هنر ضرورتی انکار ناپذیر» که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، هنر را امری ذاتی و انکار ناپذیر دانست و گفت: هنر بیان و نمایش خلاقانه احساسات و ترکیب خلاقانه احساسات است.

 

وی ضمن اشاره به این‌که عنصر کلیدی به نام احساس آدمی در هنر به نمایش درمی آید، تصریح کرد: زیبایی در ذات هنر است و حس هنری که نسبت به هنر وجود دارد ناشی از زیبایی می‌شود بنابراین هیچ نازیبایی را نمی‌توان به هنر نسبت داد.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: نسبت نادرست به هنر دادن در تعریف هنر نمی‌گنجد مثل این‌که بخواهیم ولنگاری را به آزادی نسبت دهیم. بنابراین کار هنری همیشه قابل دفاع است و آنچه به نادرستی به هنر نسبت داده می‌شود در تعریف هنر نمی‌گنجد.

 

یوسفی ضمن بیان این موضوع که در بحث موسیقی یک نوع نمایش خلاقانه، احساس وجود دارد، بیان داشت: بسیاری از موسیقی‌های ملی، محلی و مذهبی احساس غرور ایجاد می‌کنند به این معنا که عنصر خشم و لذت با هم غرور را ایجاد کرده است.

 

وی یادآور شد: گاهی موسیقی تنفر و یا حتی حس انتقام را در ما به وجود می‌آورد بنابراین مشاهده می‌کنید که موسیقی مهمترین ابزاری است که احساسات را با هم ترکیب و در نهایت یک حس ناب را به وجود می‌آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار