به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد،علی یوسفی امروز در نشست فرهنگی « هنر ضرورتی انکار ناپذیر» که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، هنر را امری ذاتی و انکار ناپذیر دانست و گفت: هنر بیان و نمایش خلاقانه احساسات و ترکیب خلاقانه احساسات است.
وی ضمن اشاره به اینکه عنصر کلیدی به نام احساس آدمی در هنر به نمایش درمی آید، تصریح کرد: زیبایی در ذات هنر است و حس هنری که نسبت به هنر وجود دارد ناشی از زیبایی میشود بنابراین هیچ نازیبایی را نمیتوان به هنر نسبت داد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: نسبت نادرست به هنر دادن در تعریف هنر نمیگنجد مثل اینکه بخواهیم ولنگاری را به آزادی نسبت دهیم. بنابراین کار هنری همیشه قابل دفاع است و آنچه به نادرستی به هنر نسبت داده میشود در تعریف هنر نمیگنجد.
یوسفی ضمن بیان این موضوع که در بحث موسیقی یک نوع نمایش خلاقانه، احساس وجود دارد، بیان داشت: بسیاری از موسیقیهای ملی، محلی و مذهبی احساس غرور ایجاد میکنند به این معنا که عنصر خشم و لذت با هم غرور را ایجاد کرده است.
وی یادآور شد: گاهی موسیقی تنفر و یا حتی حس انتقام را در ما به وجود میآورد بنابراین مشاهده میکنید که موسیقی مهمترین ابزاری است که احساسات را با هم ترکیب و در نهایت یک حس ناب را به وجود میآورد.