تد کروز: توافق با ایران توافقی پرمخاطره است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۴۳۸

تد کروز: توافق با ایران توافقی پرمخاطره است

روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» نوشت که سناتور ارشد آمریکایی گفته است توافق هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ توافقی پرمخاطره است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، «تد کروز»، سناتور ارشد آمریکایی روز پنجشنبه بار دیگر درباره آنچه به گفته وی تبعات توافق هسته‌ای با ایران بود، هشدار داد و ان را «توافقی پرمخاطره» خواهند. 

 

بر اساس گزارش رسانه صهیونیستی تایمز اسرائیل، این سناتور جمهوری‌خواه ایالت تگزارش گفت: «دولت اوباما و مدافعان آن نمی‌توانند از مفاد اصلی این توافق پرمخاطره با ایران دفاع کنند و بنابراین آنها دارند هر کاری را برای پراکنده کردن حواس از آن انجام می‌دهند.» 

 

۴۷ سناتور آمریکایی به تازگی با نگارش نامه‌ای اعلام کرده‌اند هر گونه توافق هسته‌ای بین ایران و گروه ۱+۵ تنها تا پایان ریاست‌جمهوری باراک اوباما معتبر خواهد بود.

پربازدیدترین آخرین اخبار