به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار منتظرالمهدي اظهار داشت: امروزه رسانه ها با تهيه، تدوين و انتشار اخبار و اطلاعات و بر اساس رسالت خويش نقشي اساسي در ايجاد قانون گرايي، نظم پذيري و ارتقاي احساس امنيت رواني شهروندان دارند. لذا به جهت استقبال اصحاب رسانه از برگزاري نخستين جشنواره "رسانه، نظم و امنيت عمومي" و همچنين توفيقات معاونت اجتماعي رده هاي استاني ، دومين جشنواره ملي، با شرکت آثار برتر رسانه هاي استاني، سراسري و صداوسيما در بهار سال 94 برگزار مي گردد.
معاون اجتماعي نيروي انتظامي هدف از برگزاري جشنواره را استفاده از ظرفيت رسانه ها براي توسعه و ارتقاء امنيت اجتماعي، بسط و گسترش هدفمند تعامل ناجا با رسانه ها، تاثيرگذاري مثبت بر فرايند انتشار اخبار حوادث در رسانه ها و تقويت سهم رسانه ها در پيشگيري از جرايم و آسيب هاي اجتماعي بر شمرد.
سردار دکتر منتظرالمهدي با اشاره به اين که جشنواره در دو مرحله استاني و سراسري و با حضور فعالانه رسانه ها برگزار مي گردد، گفت: مرحله استاني در اسفند ماه 93 به پايان رسيد و از صاحبان آثار برتر نيز تقدير گرديد و مرحله سراسري و پاياني در بهار 94 انجام خواهد شد.
به گفته وي آثار برتر استانها به مرحله نهايي راه يافته و در اين مرحله شاهد رقابت بهترين آثار رسانه هاي استاني با آثار برگزيده رسانه هاي مکتوب و مجازي سراسري خواهيم بود.
معاون اجتماعي ناجا افزود: در اين جشنواره آثار منتشر شده در رسانه ها در سه بخش خبر، گزارش و مصاحبه، طي سال 93 مورد بررسي و داوري قرار خواهند گرفت.
وي محورهاي موثر بر انتخاب آثار را شامل ظرايف روان شناختي نشر و تحليل اخبار حوادث و رخدادها، ابعاد جامعه شناختي تهيه، تدوين و انتشار اخبار اجتماعي، نقش رسانه ها در ترويج قانون گرايي و نظم پذيري، سازوکارهاي رسانه اي ارتقاي نظم و امنيت اجتماعي و سهم و نقش رسانه ها در ارتقاي تعامل پليس و مردم اعلام کرد.
وي با اعلام اين که به صاحبان آثار برتر جوايز نفيسي اعطا خواهد شد، تصريح کرد: انتحاب آثار بوسيله گروهي از داوران برجسته از اساتيد، کارشناسان و صاحب نظران حوزه خبر و رسانه، صورت مي گيرد.
معاون اجتماعي نيروي انتظامي درپايان برگزاري دومين "جشنواره رسانه، نظم و امنيت عمومي" را تاکيدي بر نقش ، وظيفه و رسالت مشترک پليس و رسانه ها در توسعه و ارتقاء انضباط و امنيت اجتماعي دانست.