آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۷۷۸۳
رئیس دفتر فنی دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور:

پیش بینی اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار به دانشکده های قرآنی در دست ساخت

رئیس دفتر فنی دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور از پیش بینی اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار به دانشکده های قرآنی در دست ساخت این دانشگاه در سال ۹۴ خبر داد.

پورخلیلی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، با بیان اینکه اکثر دانشکده های علوم قرآنی کشور دارای فضای  آموزشی مناسب هستند گفت: طرح های عمرانی دانشکده های علوم قرآنی خرم آباد، دامغان و سبزوار تدوین شده است که در صورت مواقت هیات امناء دانشگاه این اعتبار در سال 94 تخصیص می یابد.

 

وی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز جهت احداث دانشکده علوم قرآنی شهرستان گراش در زمینی به مساحت شش هزار متر مربع توسط یک خیر تامین شده است افزود: بدنبال جذب کمک های خیرین و همچنین هدایت موقوفات جدید به سمت موقوفه های قرآنی هستیم.

 

رئیس دفتر فنی دانشگاه علوم و معارف قرآنی کشور از پیگیری برای راه اندازی دانشکده های علوم قرآنی در جهرم، شهرکرد، استهبان و در یکی دیگر از شهرهای کشور خبر داد و گفت: امیدواریم که این دانشکده ها امسال راه اندازی شوند.

 

پورخلیلی با بیان اینکه در حال حاضر 22 دانشکده علوم قرآنی در سطح کشور عالیت می کنند بیان کرد: دانشکده علوم قرآنی تبریز نیز سال 94 به بهره برداری می رسد.

 

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم قرآنی کشورمان و دانشگاه الازهر مصر تنها دانشگاههایی هستند که در قاره آسیا در زمینه علوم قرآنی فعالیت می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲
اگر به جای ساخت دانشکده های جدید به دنبال رسیدگی به اوضاع نابسامان دانشکده های ساخته شده ی قبلی بپردازند بهتر است؛ زیرا دانشکده های قبلی که سابقه ی طولانی هم دارند از کمبود امکانات سنفی و رفاهی رنج میبرند و به دلیل مشکلاتی از این دست جذب دانشجوی جدید با مشکل مواجه شده است؛ همچنین دانشجویانی که در حال تحصیل هستند انگیزه ی خود را از دست داده اند و این خود کیفیت آموزشی را پایین آورده است در حالی که مسئولین ما فقط به فکر تأسیس دانشکده ی جدید هستند، در حالی که عرضه ی مدیریت دانشکده های قبلی را هم ندارند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار