کد خبر:۳۹۸۸۶۹
سردار احمدی در بازدید از اردوی جهادی دانشگاه فردوسی:

دانشجویان جهادگر در ایجاد اقتصادی مقاوم و کارآفرین نقش مهمی دارند

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی گفت: دانشجویان جهادگر که در اردوهای جهادی شرکت کرده‌اند می‌توانند با شناسایی پتانسیل‌های منطقه‌ای برای ایجاد اشتغال بومی به پشتیبانی دانشی که فراگرفته‌اند در ایجاد اقتصادی مقاوم و کارآفرین نقش مهمی ایفا کنند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سردار غلامرضا احمدی دیروز در بازدید از فعالیت‌های جهادی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در روستای چنار شهرستان کلات با بیان اینکه اردوهای جهادی در ایجاد همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت موثر است، گفت: این دانشجویان با فعالیت خود آرمان‌های بیان‌شده را جامعه عمل خواهند پوشاند.

 

وی با اشاره به همراهی بسیج سازندگی با مسئولین هر منطقه در انجام هر چه بهتر خدمت به مردم خاطرنشان کرد: در اردوهای جهادی نوروزی 94 نیز با برنامه‌ریزی و اعلام به فرمانداران مناطق مختلف زمینه‌سازی صورت گرفته است.

 

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی با تقدیر از برنامه‌ریزی‌های ستاد پشتیبانی اردوهای هجرت عنوان داشت: جوانان بسیجی خواهر و برادر با برنامه‌ریزی آسیب‌های فرهنگی ایجادشده از جنگ نرم را در خانواده‌های مناطق محروم برطرف می‌کنند و این به‌جز باروحیه جهادی محقق نمی‌شود.

 

وی با اشاره بر اینکه اردوهای جهادی یک پتانسیل ویژه برای اهداف بلندمدت است، افزود: در جنگ نرمی که پس از قطع‌نامه ادامه داشته است جوانان باید در جبهه‌های فرهنگی و محرومیت‌زدایی در برنامه‌ای درازمدت تلاش بیشتری داشته باشند.

 

سردار احمدی تأکید کرد: اردوهای جهادی به‌تنهایی نمی‌تواند مشکلات یک منطقه را ریشه‌کن کند بلکه دستگاه‌های دولتی نیز نقش همراهی خود را در امر محرومیت‌زدایی نباید فراموش کنند.

 

وی در پایان گفت: دانشجویان جهادگر که در اردوهای جهادی شرکت کرده‌اند می‌توانند با شناسایی پتانسیل‌های منطقه‌ای برای ایجاد اشتغال بومی به پشتیبانی دانشی که فراگرفته‌اند در ایجاد اقتصادی مقاوم و کارآفرین نقش مهی ایفا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار