سعید خزاعی مقدم در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، بیان داشت: گفت: بیانیه مطبوعاتی لوزان که به گفته طرفین اعلامیهای مطبوعاتی و غیر الزام آور است دارای نقاط قوت و ضعف میباشد که از نقاط قوت آن تثبیت حق غنی سازی در خاک ایران و قبول آب سنگین اراک از طرف غربی است.
وی افزود: در خود متن بیانیه از رفع تحریمها صحبتهایی به عمل آمده اما اجمالا میتوان ابهام در نوع نظارتها و مکانیزم رفع انواع تحریمها و صراحت بیش از حد درباره تعهداتی که قرار است ایران بپذیرد را از نقاط ضعف و تفسیر پذیر این بیانیه عنوان کرد.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم که سیاست خارجی خود را بر مبنای تنش زدایی و تعامل سازنده با دنیا معرفی کرده بود، نحوه عمل در صحنه پرونده هستهای با حساسیت و وسواس بیشتری از طرف نخبگان، مردم و مسئولین دنبال میشود، گفت: به نظر میرسد مذاکرات به مراحل حساس خود رسیده و تاکتیک طرفین مذاکره در ادامه این روند میتواند سرنوشت مذاکرات را تعیین کند.
خزاعی مقدم با اشاره به اینکه متن بیانیه وزارت خارجه ایران با متن بیانیه طرف آمریکایی تفاوتهایی دارد که نشان از مکار و حیله گر بودن امریکاییها میدهد، افزود: این تفاوت ناشی از مشی و اخلاق سیاسی دو طرف ایرانی و آمریکایی است؛ چرا که طرف غربی با حیلهگری و هدف تفرقه اندازی میان جامعهٔ ایرانی و مسئولان نظام اسلامی، فکت شیت خود را منتشر نموده است که البته میطلبد وزارت امور خارجه با موضعی رسمی و علنی در برابر دیگر کشورها، این مطالب را مکتوب تکذیب نماید.
وی تاکید کرد: مسئولان ارشد مذاکره کننده هستهای باید جلسهای را با منتقدان بیانیه لوزان تنظیم کنند و در این جلسه نظرات و دیدگاه های مخالفان را هم بشنوند تا ابهامی وجود نداشته باشد.