کد خبر:۴۰۳۹۳۷
دیناروند در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سیاستگذاری وزارت بهداشت برای رسیدن به ترازمثبت صادرات دارو/ بیشترین صادرات دارو در سال ۹۳

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه در سال ۹۳ بیشترین صادرات دارو را نسبت به تمام سال های گذشته داشته ایم گفت: سیاست گذاری وزارت بهداشت این است که تا ۵ سال آینده به تراز مثبت در صادرات دارو برسیم.

رسول دیناروند در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به اولویت های سال 94 سازمان غذا و دارو گفت: در سال 94 سیاست گذاری قیمت ها همچنان ادامه پیدا می کند و نیز سیاست های حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و ادامه روند آن در دستور کار قرار دارد.

 

رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: تمام 300 قلم دارویی که در فهرست تفاهم نامه ما با بیمه ها قرار دارد در سال 94 نیز مورد تفاهم باقی است و اعتبارات آن توسط وزارت بهداشت تامین و به سازمان های بیمه اختصاص داده می شود.

 

وی در ادامه در خصوص صادرات اقلام دارویی گفت: صادرات دارو در سال 93 افزایش خوبی داشته است و ما بیشترین میزان صادرات دارو را در سال 93 در مقایسه با تمام سال های گذشته داشته ایم و شامل انواع دارو از داروهای بیوتکنولوژی گرفته تا داروهای معمولی می شود که به 30 کشور صادرات انجام شده است.

 

دیناروند در ادامه بیان داشت: با وجود این میزان صادرات دارو اما همچنان راضی نیستیم چرا که کشوری که صنعت داروسازی پویایی دارد باید در این زمینه به تراز مثبتی برسد.

 

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سیاست وزارت بهداشت این است که بتوانیم تا 5 سال آینده به این تراز مثبت برسیم اظهار داشت: با سندیک های صنعت داروسازی همکاری های خوبی را شروع کردیم و همچنین با کشورهای ذی نفع که فکر می کنیم می تواند بازار هدف باشند در مذاکرات سیاسی و اقتصادی این موضوع را گنجانده ایم از جمله کشور عراق که تفاهمات خوبی را با این کشور آغاز کرده ایم.

 

دیناروند خاطر نشان کرد: در خصوص کشور عراق همکاری هایی را در حوزه دارویی، انتقال تکنولوژی و صادرات آغاز کرده ایم و با پتانسیل های خوبی که در کشور وجود دارد امیدواریم طی سیاست گذاری انجام شده بتوانیم در 5 سال آینده به تراز مثبت در صادرات دارو برسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار