به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، رحمت الله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در نشست خبری این کمیسیون در گزارش عملکرد یک ساله خود با اشاره به تعداد برگزاری جلسات و طرح ها و لوایح این کمیسیون گفت: طی یک سال گذشته کمیسیون سلامت، ۷۲ جلسه کارشناسی برگزار کرده که حاصل آن ۱۴۰ طرح و لایحه بوده و همچنین ده بازدید از مراکز و نهادها انجام شده است.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: از اقدامات و عملکردهای یک ساله گذشته این کمیسیون می توان به تهیه سند جلوگیری از آسیب به اراضی دشت تهران اشاره کرد که با حضور ستاد محیط زیست شهر تهران اقدامات خوبی در این راستا انجام شد که به زودی به صحن شورا خواهد آمد.
وی افزود: همچنین تصویب باغات به هم پیوسته کن نه تنها از افتخارات کمیسیون سلامت بلکه از افتخارات شورای چهارم است، یکی دیگر از اقداماتی است که در طی یک سال گذشته در کمیسیون سلامت شورا انجام شد.
حافظی در ادامه اظهار داشت: مداخله و جلوگیری از ساخت و ساز در بوستان ولایت، قراردادن بودجه سال ۹۴ در سایت و در معرض دید عموم، پیگیری سلامت و کیفیت مواد غذایی آب و هوا از دیگر پیگیری های دستور کار کمیسیون شورا در یک سال گذشته بوده است.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران اظهار داشت: الزام شرکت اتوبوسرانی به استفاده از فیلتر دوده و همچنین حمایت از موسسات عمومی و عام المنفعه که به تولید کنندگان و توزیع کنندگان محصولات غذایی سالم اقدام می کنند از دیگر اقدامات انجام شده در این راستا بود.
وی در ادامه با اشاره به مصوبه شورای عالی ترافیک گفت: در مورد تردد موتورسیکلت های بنزینی در بخش های از منطقه ۱۲ مقرر شد که در تمام ساعات و در تمام ایام سال ممنوع شود و همچنین خودروها از نظر آلایندگی به کلاس های آبی، سبز و قرمز که به لحاظ فرسودگی تعیین سطح می شوند و طی آن کامیون ۲۰ سال، اتوبوس بین شهری ۱۲ سال، اتوبوس درون شهری ۸ سال و مینی بوس ۱۲ سال عمر مفید خواهند داشت.
وی افزود: کلیه خودروهای آلاینده فرسوده و کلیه نقاط شهر تهران در تمام ساعات و ایام سال ترددشان ممنوع است و همچنین فعالیت کامیون های غیر از پلاک تهران به جز موارد حقوقی در تمام مناطق ۲۲ گانه ممنوع است.
حافظی تصریح کرد: از مهرماه هیچ یک از تاکسی های پیکان مجاز به تردد در محدوده طرح ترافیک نیستند.
رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در همین راستا تهیه سند محیط زیست شهر تهران نیز در دستور کار قرار دارد و پیوست زیست محیطی در برنامه های سازندگی شهرداری که علی رغم تصویب سال ۸۸ مورد اغفال قرار گرفته در دستور کار قرار دارد که به جد آن را دنبال می کنیم.
حافظی تاکید کرد: همچنین یکی از موارد مهم دیگری که از مطالبات مقام معظم رهبری بود، جرم انگاری تخریب محیط زیست است که از قوه قضائیه و نمایندگان مجلس درخواست پیگیری و جدیت آن را داریم و اگر نقص در این قوانین وجود دارد باید اصلاح در آن صورت گیرد.
وی ادامه داد: یکی از اتفاقات خوبی که در مجلس قرار است رقم بخورد تصویب هوای پاک است که نیاز آن ضروری است و یکی از برنامه های که انتظار داریم در سال ۹۴ به آن دست پیدا کنیم لغو مصوبه تشخیص باغات و بُرج باغ ها است.