کنگره بین‌المللی «زمین و انرژی پاک» در دانشگاه آزاد اردبیل آغاز به کار کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۸۳۱۰

کنگره بین‌المللی «زمین و انرژی پاک» در دانشگاه آزاد اردبیل آغاز به کار کرد

اولین کنگره بین‌المللی «زمین، فضا و انرژی پاک» با حضور اساتید دانشگاه‌ها و مسئولان استانی در دانشگاه آزاد اردبیل آغاز به کارکرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین کنگره بین‌المللی «زمین، فضا و انرژی پاک» با حضور اساتید دانشگاه‌ها و مسئولان استانی در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اردبیل آغاز به کارکرد.

 

در مراسم آغازین این کنگره رئیس کنگره بین‌المللی زمین، فضا و انرژی پاک توسعه دانش و فناوری‌های نوین در حوزه زمین، فضا و انرژی پاک، انتقال و تبادل آخرین دستاوردهای پژوهشی و زمینه‌سازی برای توانمندسازی ادارات را از اهداف این کنگره عنوان کرد.

 

فریبا اسفندیاری با اشاره به پتانسیل‌های مختلف استان اردبیل از جمله شرایط اقلیمی، جاذبه‌های گردشگری جاذبه‌های تاریخی، معادن و منابع معدنی، منابع انرژی و غیره به‌ضرورت برگزاری کنگره‌هایی از این‌ دست با هدف استفاده بهینه از منابع تأکید کرد.

 

وی به ارسال ۵۰۵ مقاله به دبیرخانه این همایش و پذیرش ۲۰۹ مقاله از این تعداد در سه مرحله داوری اشاره کرد و افزود: ۲۰ مقاله نیز برای سخنرانی در نظر گرفته‌شده است و مابقی مقالات به‌صورت پوستر ارائه خواهند شد.

 

رئیس کنگره با اشاره به ارسال مقاله از دانشگاه‌های اردبیل، تبریز، تهران و تربیت مدرس و همچنین از کشورهای ایتالیا، مالزی، استرالیا و آذربایجان اضافه کرد: به دلیل سختی راه برخی اساتید نتوانستند در این کنگره حضور یابند.

 

مراقبت از زمین امانت انسانی است

 

در این مراسم سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی نیز موضوع زمین و محیط‌ زیست را یک موضوع نه صرفاً مدرن و علمی و اقتصادی بلکه یک موضوع ارزشی دانست و تأکید کرد: بنا به روایات و آیات قرآن انسان امانت‌دار خداوند بر روی زمین است و خداوند انسان را جانشین خود بر روی زمین قرار داده است.

 

گودرز صادقی افزود: به شکرانه قبول زحمت نیز به انسان نسبت به سایر موجودات کرامت داده‌شده و انسان در حین قدرت نجیب است و موجودی است که هر چیز در اختیار وی است.

 

وی چنین اختیاری را برابر با مسئولیت دانست و تأکید کرد: ما در مقابل اختیار بهره‌گیری از طبیعت مسئول آن نیز هستیم و بااین‌وجود متأسفانه با سوء مصرف موجب نابودی و آلودگی ذخایر زمین و طبیعت می‌شویم.

 

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با تأکید به اینکه در خیلی از نقاط جهان که بیشتر حامی محیط‌زیست هستند کمتر از ایران همایش و تبلیغات برگزار می‌شود، متذکر شد: تا زمانی که مراقبت از زمین را به‌عنوان امانت انسانی و فریضه دینی باور نداشته باشیم نمی‌توانیم موفقیت حاصل کنیم.

 

صادقی با تأکید به اینکه آموزش حمایت از زمین و محیط‌زیست باید از سنین پایین آغاز شود، ادامه داد: مهربانی با طبیعت، رعایت حقوق گیاهان و حیوانات و رعایت حقوق طبیعت مقدمه‌ای بر تعالی انسانی است.

 

وی به برخی مقاومت‌ها در هنگام دفاع از حقوق حیوانات اشاره و اضافه کرد: برخی معتقدند این موضوع وقتی حقوق انسان‌ها از بین می‌رود در اولویت نیست اما باید پذیرفت رعایت حق طبیعت می‌تواند زمینه پرورش روحی و فکری برای رعایت حقوق انسان‌ها را به دنبال داشته باشد.

 

مدیریت شهری نیازمند یافته‌های علمی است

 

در این مراسم دبیر اول شورای اسلامی شهر اردبیل نیز با بیان اینکه مدیران و سیاست‌گذاران در عرصه مدیریت شهری نیازمند اندیشه‌ها و یافته‌های علمی دانشگاه‌ها هستند، تصریح کرد: بدون کمک دانشگاه نمی‌توان به راهبردها و اهداف توسعه شهری دست‌یافت.

 

ناصر ناطق درآبادی دو مؤلفه اساسی علم و تجربه را ملزومات مدیریت شهری دانست و تأکید کرد: این دو مؤلفه در تمامی سطوح کلان، میانی و عملیاتی یک ضرورت است.

 

وی با تأکید به اینکه برگزاری کنگره‌های علمی در راستای برقراری ارتباط مطلوب بین حوزه دانشگاه و حوزه اجراییات ضروری است، اضافه کرد: در حوزه حفاظت از منابع طبیعی برقراری ارتباط مطلوب بین انسان و محیط ضرورت ویژه دارد.

 

ناطق درآبادی به‌ضرورت توجه مدیریت شهری به این مقوله تأکید کرد و خواستار انعکاس نظرات اساتید دانشگاهی و پژوهشگران در این خصوص شد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار