کد خبر:۴۵۸۳۱۰

کنگره بین‌المللی «زمین و انرژی پاک» در دانشگاه آزاد اردبیل آغاز به کار کرد

اولین کنگره بین‌المللی «زمین، فضا و انرژی پاک» با حضور اساتید دانشگاه‌ها و مسئولان استانی در دانشگاه آزاد اردبیل آغاز به کارکرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین کنگره بین‌المللی «زمین، فضا و انرژی پاک» با حضور اساتید دانشگاه‌ها و مسئولان استانی در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اردبیل آغاز به کارکرد.

 

در مراسم آغازین این کنگره رئیس کنگره بین‌المللی زمین، فضا و انرژی پاک توسعه دانش و فناوری‌های نوین در حوزه زمین، فضا و انرژی پاک، انتقال و تبادل آخرین دستاوردهای پژوهشی و زمینه‌سازی برای توانمندسازی ادارات را از اهداف این کنگره عنوان کرد.

 

فریبا اسفندیاری با اشاره به پتانسیل‌های مختلف استان اردبیل از جمله شرایط اقلیمی، جاذبه‌های گردشگری جاذبه‌های تاریخی، معادن و منابع معدنی، منابع انرژی و غیره به‌ضرورت برگزاری کنگره‌هایی از این‌ دست با هدف استفاده بهینه از منابع تأکید کرد.

 

وی به ارسال ۵۰۵ مقاله به دبیرخانه این همایش و پذیرش ۲۰۹ مقاله از این تعداد در سه مرحله داوری اشاره کرد و افزود: ۲۰ مقاله نیز برای سخنرانی در نظر گرفته‌شده است و مابقی مقالات به‌صورت پوستر ارائه خواهند شد.

 

رئیس کنگره با اشاره به ارسال مقاله از دانشگاه‌های اردبیل، تبریز، تهران و تربیت مدرس و همچنین از کشورهای ایتالیا، مالزی، استرالیا و آذربایجان اضافه کرد: به دلیل سختی راه برخی اساتید نتوانستند در این کنگره حضور یابند.

 

مراقبت از زمین امانت انسانی است

 

در این مراسم سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی نیز موضوع زمین و محیط‌ زیست را یک موضوع نه صرفاً مدرن و علمی و اقتصادی بلکه یک موضوع ارزشی دانست و تأکید کرد: بنا به روایات و آیات قرآن انسان امانت‌دار خداوند بر روی زمین است و خداوند انسان را جانشین خود بر روی زمین قرار داده است.

 

گودرز صادقی افزود: به شکرانه قبول زحمت نیز به انسان نسبت به سایر موجودات کرامت داده‌شده و انسان در حین قدرت نجیب است و موجودی است که هر چیز در اختیار وی است.

 

وی چنین اختیاری را برابر با مسئولیت دانست و تأکید کرد: ما در مقابل اختیار بهره‌گیری از طبیعت مسئول آن نیز هستیم و بااین‌وجود متأسفانه با سوء مصرف موجب نابودی و آلودگی ذخایر زمین و طبیعت می‌شویم.

 

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با تأکید به اینکه در خیلی از نقاط جهان که بیشتر حامی محیط‌زیست هستند کمتر از ایران همایش و تبلیغات برگزار می‌شود، متذکر شد: تا زمانی که مراقبت از زمین را به‌عنوان امانت انسانی و فریضه دینی باور نداشته باشیم نمی‌توانیم موفقیت حاصل کنیم.

 

صادقی با تأکید به اینکه آموزش حمایت از زمین و محیط‌زیست باید از سنین پایین آغاز شود، ادامه داد: مهربانی با طبیعت، رعایت حقوق گیاهان و حیوانات و رعایت حقوق طبیعت مقدمه‌ای بر تعالی انسانی است.

 

وی به برخی مقاومت‌ها در هنگام دفاع از حقوق حیوانات اشاره و اضافه کرد: برخی معتقدند این موضوع وقتی حقوق انسان‌ها از بین می‌رود در اولویت نیست اما باید پذیرفت رعایت حق طبیعت می‌تواند زمینه پرورش روحی و فکری برای رعایت حقوق انسان‌ها را به دنبال داشته باشد.

 

مدیریت شهری نیازمند یافته‌های علمی است

 

در این مراسم دبیر اول شورای اسلامی شهر اردبیل نیز با بیان اینکه مدیران و سیاست‌گذاران در عرصه مدیریت شهری نیازمند اندیشه‌ها و یافته‌های علمی دانشگاه‌ها هستند، تصریح کرد: بدون کمک دانشگاه نمی‌توان به راهبردها و اهداف توسعه شهری دست‌یافت.

 

ناصر ناطق درآبادی دو مؤلفه اساسی علم و تجربه را ملزومات مدیریت شهری دانست و تأکید کرد: این دو مؤلفه در تمامی سطوح کلان، میانی و عملیاتی یک ضرورت است.

 

وی با تأکید به اینکه برگزاری کنگره‌های علمی در راستای برقراری ارتباط مطلوب بین حوزه دانشگاه و حوزه اجراییات ضروری است، اضافه کرد: در حوزه حفاظت از منابع طبیعی برقراری ارتباط مطلوب بین انسان و محیط ضرورت ویژه دارد.

 

ناطق درآبادی به‌ضرورت توجه مدیریت شهری به این مقوله تأکید کرد و خواستار انعکاس نظرات اساتید دانشگاهی و پژوهشگران در این خصوص شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار