به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از آلمانیتور ، این پایگاه تحلیلی گزارش کرد که از آنجاییکه این نگرانی وجود دارد که تهران به 130 میلیارد دلار دارایی بلوکه شده خود دسترسی پیدا کند و آن را برای گروههایی چون حزبالله هزینه کند، کمیته خدمات مالی مجلس نمایندگان آمریکا کارگروهی را با هدف اتخاذ اقداماتی را علیه ایران تشکیل داده است.
بر اساس این گزارش، این اقدامات شامل قراردادن نام شماری از مقامات ایرانی و شرکتهای صوری که در نقل و انتقال پول شرکت دارند، در لیست سیاه میباشد.
این کارگروه تازه تأسیس در کنگره که مأموریت آن کنترل منابع مالی گروههای تروریستی است، در همان جلسه افتتاحیه خود در 22 آوریل توجه خود را بر روی ایران متمرکز کرد.
دستور کار کمیته مزبور، از بین بردن تکفیریهای داعش و دیگر سازمانهای تروریستی است. کارشناسانی که در این جلسه شرکت کردند، اقداماتی را برای مقابله با ایران پیشنهاد کردند که از آن جمله این بود که تعدادی از مقامات ایرانی و همچنین شرکتهای صوری که در نقل و انتقال پول شرکت دارند، در لیست سیاه قرار گیرند.
شرکتکنندگان در این جلسه، اظهارنظرات ضدایرانی زیادی مطرح کردند که از آن جمله، «رابرت پیتنگر» معاون کمیسیون از متخصصین شرکت کننده سئوال کرد: ما چه امکاناتی داریم ... که (راه) نقل و انتقال این پول ها را که به وضوح توسط گروه های تروریستی مورد استفاده قرار می گیرد قطع کنیم.
«جاناتان شانزر» از «بنیاد دفاع از دموکراسی» که یک اندیشکده حامی رژیم صهیونیستی است، از ایران با عنوان بانک مرکزی تروریسم یاد کرد و گفت که انصارالله، دولت سوریه، حزبالله، جهاد اسلامی و حماس همگی منتظر آن هستند تحریمهای ایران برداشته شود و چشمانشان به سوی ایران است.
بسیاری از جمهوری خواهان کنگره دائماً در تلاش هستند تا مسائلی غیر از مسائل هستهای را وارد مذاکرات کنند و این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرده است که مذاکرات با ایران درحال حاضر تنها بر بحث هستهای متمرکز است.
«خوان زاراته» یکی از مقامات سابق خزانهداری آمریکا که در این جلسه حضور داشت، سپاه پاسداران را به تلاش برای حملات سایبری علیه آمریکا متهم کرد.