کد خبر:۴۰۵۸۲۶
صدیقی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان کرد:

تفاهم و تقسیط بدهی ۴ میلیاردی کوی دانشگاه به وزارت نیرو

معاون وزیر علوم گفت: تفاهم و تقسیط بدهی ۴ میلیاردی کوی دانشگاه به وزارت نیرو تنها راه تسویه این بدهی است.

صدیقی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،در خصوص وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه‌های کشور گفت: ما مثل هر سال هفته خوابگاه‌ها را داریم که در طی این هفته تلاش می‌کنیم امنیت تلاش‌ها و کمبود‌ها را به اطلاع دانشگاهیان و مردم برسانیم.


وی با بیان اینکه هفته خوابگاه‌ها از روز عید مبعث آغاز می‌شود گفت: امسال هم مثل هر سال این هفته آغاز می‌شود و با هماهنگی‌های لازم باوزارت بهداشت در آغاز این هفته یک نشست مطبوعاتی مشترک برگزار می‌شود. در این نشست معاون دانشجویی وزارت بهداشت و بنده اطلاعات لازم را در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهیم.


معاون وزیر علوم گفت: در این جلسه آمار و اطلاعاتی خواهیم داد و کمبود‌ها و نیازی که در بحث غیردولتی وجود دارد را بیان می‌کنیم ما در برنامه پنج ساله پنجم در اعتبارات دولتی پیش بینی برای ساخت خوابگاه‌ها نشده و یا اعتبارات برنامه چهارم بوده است و تنها به کمک بخش غیردولتی و کمک خیرین خوابگاه‌ها تجهیز شده‌اند به تبع این برنامه در برنامه ششم توسعه نیز باید ادامه پیدا کند.


وی در ادامه تصریح کرد: من در آغاز هفته خوابگاه‌ها آمار وضعیت خوابگاهی و نیاز‌ها را اعلام می‌کنم ما یک نیاز واقعی و یک نیاز ظاهری داریم نیاز واقعی این است که دانشگاه به صورت استاندارد باشند و ظاهری این است که دانشجویان با وجود تراکم زیاد در اتاق‌های خوابگاه‌ها باز هم ساکن شوند که باز هم در این مسئله مشکل داریم و نیاز زیادی احساس می‌شود اما مجموعه اطلاعات در نشست مطبوعاتی اعلام خواهد شد.


رئیس سازمان امور دانشجویان درباره بدهی چهار میلیاردی کوی دانشگاه به وزارت نیرو گفت: بعضی از این بدهی‌ها انباشتی از گذشته است و بیشتر در دانشگاه‌های شهرستان‌ها این اتفاق می‌افتد و معمولا دستگاه‌های ذیربط مانند سازمان آب و برق و نیرو کمک می‌کنند که دانشگاه‌ها با وجود همه کمبود‌ها سرپا باشند بعضی از این بدهی‌ها با اقساطی شدن حل می‌شود و امیدواریم با تفاهم و تقسیط این بدهی کوی دانشگاه هم در طول سال پرداخت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار