به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مادر شهید مصطفی احمدی روشن عصر امروز در نشست آغاز اکران های مردمی فیلم های هسته ای جشنواره عمار که در دانشگاه الزهرا برگزار شد با اشاره به اینکه در هر دوره و هر زمانی با توجه به مسائل و مشکلات خاص مملکت وظیفه مردم متفاوت است گفت: امروز ساخت فیلم های هسته ای که متاسفانه بعضا مورد بی مهری قرار گرفتند خود نوعی جهاد است.
وی ادامه داد: مستند هیروشیما تا لوزان را که من دیدم صحنه های بسیار خوبی داشت و مسائل مهمی را روشن می کرد.
مادر شهید احمدی روشن تصریح کرد: اکنون وظیفه تک تک مردم ایران این است که از خون شهدا دفاع کنند.
وی افزود: عده ای از قطعنامه 598 نام می برند و امروز را با آن قطعنامه مقایسه می کنند در حالی که باامضای آن قطعنامه هیچ قسمتی از کشور ما کم نشد و دستاورد آن آزادی خرمشهر، حصر آبادان و بسیاری دستاوردهای دیگر بود و با همه این دستاوردها باز هم حضرت امام خمینی (ره) اعلام کردند که جام زهر را نوشیدند و چگونه می شودکه امروز با این همه امتیازاتی که در مذاکرات ما می دهیم بخواهیم آن را مقایسه کنیم و آن را یک پیروزی بدانیم.
وی اظهار داشت: چیزی که بچه های ما در جبهه های علمی برای آن جنگیدند امری بازدارنده است و نخواهد گذاشت رژیم صهیونیستی که تا دندان مسلح است به ایران نگاه چپ داشته باشد.
وی ادامه داد: یکی از موارد توافق مذاکرات اخیر پروتکل الحاقی است که اجازه می دهد بازرس های آنان هر جای کشور را که بخواهند بازرسی کنند و ما حق نداشته باشیم حتی اعتراض کنیم و مگر خود آنها به مردم ایران اجازه می دهند حتی در جاهای عمومی بدون اجازه پرسه بزنند که چنین توقعی را دارند.
مادر شهید احمدی روشن در ادامه اظهار داشت: ما چیزی از کشورهای غربی کم نداریم که بخواهیم به آنها باج بدهیم و اگر امروز چنین خطایی را انجام دهیم فردا جواب کودکان و نوجوانان امروز را چه خواهیم داد چرا که ما زندگی ما تنها برای خود ما نیست و بچه های این انقلاب از ما انتظار دارند.
وی خاطر نشان کرد: من مطئنم اگر شهید احمدی روشن نیز امروز زنده بود راضی نمی شد حاصل دسترنج خود و همکارانش در نطنز به این ارزانی فروخته شود.
همسر شهید احمدی روشن: جشنواره عمار نمادی از یک کار جهادی است
همسر شهید احمدی روشن در ادامه این نشست با اشاره به اینکه جشنواره عمار کار بسیار خوبی است که یک نیاز است که امروز احساس می شد و در واقع فتح باب خوبی است برای ورود جوانان انقلابی و آمدن ایده های انقلابی در سینمای ما گفت: واقعا جای چنین جشنواره هایی خالی بود و این اقدام را می توان کاری جهادی دانست.
وی ادامه داد: من خودم فیلم مستند از هیروشیما تا لوزان را دیده ام و معتقدم بسیار تاثیرگذار است که حقایق مهمی را مطرح میکند و امیدوارم از این چنین برنامه ها علی رغم تمام فشارهایی که وجود دارد حمایت شود و ادامه پیدا کند.
همسر شهید احمدی روشن گفت: امروز همان پیچ تاریخی انقلاب است و مردم ما در هر قشری از دانشجو گرفته تا دبیر و کارگر و ... باید آگاه باشند و باید از انقلاب که به دست ما رسیده به درستی حفاظت کرد تا به دست صاحب اصلی خود برسد.