آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۶۵۳۹
۲۲ اردیبهشت؛

نقد و بررسی کتاب سارا عرفانی در دانشگاه علامه طباطبایی

جلسه نقد و بررسی آخرین اثرسارا عرفانی۲۲ اردیبهشت دردانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، کلبه کتاب فانوس در دومین نشست دیدار با نویسندگان خود، به گفتگو با سارا عرفانی و نقد آخرین اثر وی می‌پردازد.

 

 «پنجشنبه فیروزه‌ای» نام آخرین اثر سارا عرفانیست که به تازگی توسط انتشارات نیستان انتشار یافته است. این رمان در قالب سفری دانشجویی به مشهد مخاطب را با دغدغه‌هایی از جنس دانشجویان همراه می‌کند.

 

یکی از منتقدین این جلسه، حجت السلام دادسرشت (کار‌شناس دین و رسانه) خواهد بود.

 

لازم به ذکر است که نقد و برسی در این نشست به صورت آزاد دنبال خواهد شد و منتقدین افرادی خواهند بود که در جلسه حضور دارند.

 

این جلسه گفتگو و نقد ۲۲ اردیبهشت ،ساعت ۳۰: ۱۳ و در سالن شهید ارشاد دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.

 


کلبه کتاب فانوس کتاب فروشی بسیج دانشجویی دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات علامه طباطبایی است که در کنار فروش کتاب، برنامه‌ای‌هایی را با هدف ترویج کتاب خوانی و معرفی کتاب دنبال می‌کند.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار