آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۹۱۷۶
عضو شوراي شهر مشهد:

بيش از ۶۰ درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاهي بيكارند

عضو شوراي اسلامي شهر مشهد گفت: عدم فراگيري صنعت و تخصص مورد نظر در كنار علم‌آموزي و طلب علم توسط دانشجويان در سطح دانشگاه‌ها موجب شده تا امروز بيش از ۶۰ درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها بيكار باشند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد،سيد عبدالكريم جوادي ظهر امروز در نشست پرسش و پاسخ اقتصاد مقاومتي كه به همت جامعه اسلامي دانشجويان متحد دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان برنامه‌ريزي شده بود در سالن اجتماعات اين دانشگاه گفت: هرچه توسعه در سطح شهرها انجام شود روستاها خالي شده؛ كه بايد اين موضوع مديريت شود و نمي‌توان بدون سرمايه چرخ صنعت را راه‌اندازي كرد.

 

وي با بيان اين موضوع كه ميزان نقدينگي مردم با توجه به جمعيت كشور بايد سه هزار ميليارد تومان بوده؛ اما در حاضر, دو برابر اين استاندارد است، تصريح كرد: اگر مراقب نبوده و ارز تبديلي در داخل از كشور خارج شود موجب آسيب شده و آينده كشور را با مشكلاتي روبرو خواهد كرد.

 

اين اقتصاددان با تأكيد بر اين موضوع كه مديريت خوب موجب عدم آسيب به اقتصاد مي‌شود و يكي از معيارهاي اقتصاد مقاومتي نيز هم مديريت است، بيان كرد: كشور ايران در نظر موقعيت و اقليم داخلي داراي پتانسيل‌هايي بوده كه مي‌توان با مديريت درست، آسيب‌هاي ناشي از تحريم را كاهش داد.

 

وي با يادآوري اين مطلب كه در گذشته بازارهاي هدف كشورهاي منطقه در اختيار خراسان رضوي بوده كه بعد از مدتي آن را از دست داده است، اظهار كرد: بيش از ۱۵درصد نرخ بيكاري خراسان رضوي در مشهد واقع شده و این در حالی است كه اين شهرستان داراي يك ظرفيت بالا از نظر فضاي كسب و كار، توليد، صنعت و كشاورزي است.

 

جوادي يادآور شد: در سال‌هاي ۸۷ و۸۸ بازار مصرفي افغانستان در اختيار خراسان بود؛ اما تركيه اين بازار را تصرف كرد و تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد در اختيار خراسان رضوي است و اين عدم مديريت موجب ايجاد مشكل در ساختارهاي مختلف شده است.

 

وي كار تيمي، مشاركتي و مشورتي به همراه استفاده از افراد متخصص داراي علم و تجربه را بسيار مؤثر دانست و ابراز كرد: مؤسسه عسكريه در سال ۶۵ با دو هزار تومان و به صورت يك صندوق خانوادگي آغاز به كار كرد و در حال حاضر با بيش از ۳۵۰ شعبه و ۱۶ هزار نفر پرسنل يكي از بنگاه‌هاي تأثيرگذار در اقتصاد كشور است.

 

عضو شوراي اسلامي شهر مشهد اضافه كرد: تمام رؤساي شعب اين مؤسسه در خراسان رضوي نيروي جوان هستند كه نسبت به شعب استاني كه از بازنشسته‌هاي بانكي براي پست رياست استفاده كرده‌اند داراي راندمان و جذب منابع بيشتري است.

 

وي با اشاره به اين موضوع كه تحريم‌هاي ناجوانمردانه رخ‌داده براي داشتن توليد يك صنعت در راستاي بهداشت و... در حوزه اقتصاد می‌باشد، تأكيد كرد: نمي‌شود نگاه كرد كي توافق صورت مي‌گيرد. زيرا چرخ صنعت و توليد بايد بچرخد و ساختار اقتصادي ايجاد كند و اگر توافقي صورت گرفت موجب بالارفتن ظرفيت و گنجايش اقتصادي مي‌شود.

 

جوادي ادامه داد: ركود حاكم اقتصادي در حال حاضر از تورم موجود در دولت‌هاي گذشته خطرناك‌تر است و اين ركود موجب از بين رفتن كسبه و مردم و پاشيدن توليد مي‌شود.

 

وي يكي از موفقیت‌های كشورهاي ديگر را علم‌آموزي دانشجويان به همراه تجربه‌كردن صنعت مربوطه دانست و گفت: عدم فراگيري صنعت و تخصص مورد نظر در كنار علم‌آموزي و طلب علم توسط دانشجويان در سطح دانشگاه‌ها موجب شده تا امروز بيش از ۶۰ درصد فارغ‌التحصيلان دانشگاه‌ها بيكار باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار