آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۱۳۹۰
سفیر اسبق ایران در لبنان؛

نمی‌توانیم در مذاکرات هسته‌ای کوتاه بیایم

سفیر اسبق ایران در لبنان گفت: نمی‌توانیم در مذاکرات هسته‌ای کوتاه بیایم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، محمدعلی سبحانی روز گذشته در مراسمی با عنوان «تیم مذاکره کننده سازشکار یا فرزندان ملت» که در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد، گفت: مسئله‌های مهمی که امروزه قابل توجه است مسئله تغییر رویکرد و دیپلماسی مذاکرات هسته‌ای است، هر دیپلماتی زمانی که مذاکره می‌کند برای اینکه بداند دولت و مردمش از وی حمایت می‌کنند یا خیر و برای اینکه بداند دلایل حمایت از موضوع مورد نظر کافی است یا نه به پشت سرخویش نگاه می‌کند و در هر مذاکره از آن بهره می‌گیرد که از جمله مهم‌ترین این موضوعات موضوع خواست و موافقت مردم است.

 

وی افزود: تیم مذاکره‌کننده هسته ای ایران دارای خطوط قرمز هستند که در رسیدن به موفقیت باید آنها را رعایت کنند.

 

سفیر اسبق ایران در لبنان با بیان اینکه نمی‌توانیم در مذاکرات هسته‌ای کوتاه بیایم، تصریح کرد: توجه به فرامین مقام معظم رهبری برای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بسیار مهم و ارزشی است.

 

سبحانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به برکت حضور مردم در همه زمان‌ها به خصوص در دوم و 24 خرداد ماه در این مسئله، طرز تفکری که دارد و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشور نمی‌تواند راه جنگ، راه فقر و راه عدم توسعه را قبول کند؛ بنابراین راه چهارمی را در پیش گرفته است که کشور مسیر توسعه را طی کند و در عین حالی که تسلیم نمی‌شود و جنگی نیز به راه نمی افتد.

 

وی گفت: زمانی که بیانیه لوزان به نتیجه رسید عده‌ای موافق و عده‌ای مخالف بودند، بسیاری از مردم در تهران و سایر شهر‌ها خوشحالی خود را کتمان نکرده و به خیابان‌ها آمدند زیرا که معتقد بودند با حل مشکلات هسته‌ای ایران مشکلات اقتصاد نیز حل می‌شود.

 

سبحانی با بیان اینکه هنوز توافق نهایی انجام نگرفته است و در این راستا باید حسن نیت امریکا ثابت شود، خاطرنشان کرد: ایران اسلامی مسیر توسعه را طی می‌کند و تحت هیچ شرایطی ذلت و خواری را نمی‌پذیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار