به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا زاکانی، عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با موضوع «پول های کثیف» در سالن غدیر دانشگاه زنجان به ایراد سخنرانی پرداختند.
زاکانی پول های کثیف را یک دزدی شیک دانست و گفت: این دزدی یا از طریق رانت اطلاعاتی و ارتباطاتی و یا از طریق قاچاق و موارد غیر قانونی مهیا میشود و در واقع همین پول های کثیف هستند که فسادهای کلان را ایجاد می کنند.
وی گفت: فساد چپ و راست یا اصلاح طلب و اصولگرا نمی شناسد و باید با آن برخورد گردد.
زاکانی عامل ایجاد فساد در دوران سازندگی را به علت باورهای غلط و الگوهای نامناسب برشمرد و فضای حاکم در دوران خاتمی را نیز فضای سیاسی خواند و افزود: در این دولت نیز مسیر گذشته ادامه یافت و قراردادها و شرایطی منعقد شد که ده هادسال کشور را دچار قبح کرد. قراردادهایی که شبیه آن را در قبل ندیده بودیم.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، دوران احمدی نژاد را دوران شعار گرایی در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی دانست و گفت: احمدی نژاد شعار مبارزه داد؛ اما اقدامی صورت نگرفت و در حد شعار باقی ماند.
وی نقش مسئولان را روشنگری دانست و کارنامه دولت هفتم در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی را قابل قبول شمرد و تصریح کرد: راه برخورد با این قضیه برخود با کسانی است که دستی در قدرت دارند و اگر با این ها برخورد شود سریع تر به نتیجه خواهیم رسید.
در ادامه دکتر زاکانی به سئوالات دانشجویان پاسخ دادند.
اولین سئوال مربوط به لیست ارائه شده از طرف رحیمی درباره 172 نفر از نمایندگان و دریافت پول از طرف آن ها برای تبلیغات انتخاباتی بود که سئوال کننده خطاب به زاکانی گفت: آیا شما نیز جزو این افراد بوده اید یا نه؟
زاکانی اینگونه پاسخ داد که در هر انتخاباتی جریانات به عناصر مرتبط خود کمک می کنند و آن ادعایی که آقای رحیمی کردند از همین جنس ادعاها بود و موضوع را به اواخر مجلس هفتم و شروع مجلس هشتم دانست.
وی به برخورد جدی حدادعادل با رحیمی در همان ابتدای فاش شدن قضیه اشاره کرد و گفت: انقدر این حرف ها سبک بوده و هست که من خودم خجالت می کشم اسم برخی افراد را اعلام کنم. من از ابتدا از حضور رحیمی به عنوان مسئول دیوان عالی محاسبات در مجلس مخالف بودم و او بارها به دفتر ما مراجعه می کرد؛ اما من محل نمی گذاشتم. در واقع رحیمی با کمک کروبی بود که به این مسئولیت رسید.
سئوال بعدی سمت و سویش به طرف سران فتنه و مسایل مربوط به زندان کهریزک و سکوت نمایندگان در دوره هشت ساله دولت احمدی نژاد متمایل شد و سئوال کننده از زاکانی خواست تا اجازه دهند میرحسین حرف هایش را بگوید.
زاکانی گفت: ما بعد از فتنه دوبار با هاشمی، یک بار با میرحسین و یک بار با کروبی جلسه گذاشتیم؛ اما میرحسین حرفی برای گفتن نداشت. اگر این ها محاکمه شوند حداقل حکم آن ها اعدام خواهد بود و اگر تا الان اعدام نشده اند این لطف نظام بوده و البته این نظر شورای عالی امنیت بوده است.
اما در مورد کهریزک بنده جزو معترضان به قضیه کهریزک بودم و تنها مجله ای که نگذاشت این قضیه از تب و تاب بیفتد پنجره بود که مدیر مسئول آن خود بنده هستم.
وی همچنین گفت: ما کارهای خوب همه دولت ها را قبول داریم و کارهای بدشان را نیز نقد می کنیم.