آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۴۰۹۷
رئیس مجمع قضایی شهید فهمیده:

قضات ویژه دادرسی اطفال از احکام جایگزین حبس استفاده کنند

رئیس مجمع قضایی شهید فهمیده گفت: قضات ویژه دادرسی اطفال و نوجوان رویکردر قضازدایی همراه با عدالت را مد نظر قرار دهند.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، فروزان رئیس مجمع قضایی شهید فهمیده در همایش چشم‌انداز حقوق کودک اظهار داشت: کودک در عرصه‌های بین‌الملی از جمله پیمان‌ناه حقوق کودک که در باور ما جای باز کرده است به افراد زیر 18 سال اطلاق می‌شود، بنابر این چنانچه می‌دانید و به آن اذعان دارید مشمولان این رده سنی هم از پیچیدگی دوران بلوغ و رشد جسمی و هم بیداری جنسی با کشیدگی قد و رشد تمام اعضای بدن برخوردار بوده و با بیداری احساس‌ها روبرو هستند.

 

وی ادامه داد: بهبود کیفیت حقوق کودک در دادرسی‌های ویژه اطفال و نوجوانان و همچنین ارتقای حقوق کودک از جمله در زمینه بزه‌دیدگی و بزهکاران باید مدنظر قرار گیرد. چرا که کودکان برای جلوگیری از این امر و سوءاستفاده غیرقانونی از کودکان باید رعایت شده و طبق اصول و قوانین باید با آنها برخورد شود. 

 

رئیس مجمع قضایی شهید فهمیده بیان کرد: انتخاب و تقویت دادرسی اطفال و نوجوانان با رویکرد قضازدایی و اجرای مجازات با مفهوم و مقصود عدالت باید همراه شود.

 

وی با بیان اینکه تعارض خرده فرهنگ‌ها و خشونت و طلاق در بین والدین باعث وجود اطفال بدسرپرست و بی‌سرپرست شده و همچنین باندهای خطرناک و تجارت جنسی اطفال با سیر صعودی مواجه خوهد شد بنابر این باید در زمینه بزهکاری و بزه‌دیدگی در هر رده سنی بخصوص سنین 18 سال که در معرض خطر هستند باید مدنظر قرار گیرند.

 

وی بیان کرد:‌ امروز در عرصه های اجرای، اجتماعی و فرهنگی باید توجه به حقوق کودک مدنظر قرار گیرد چرا که در تمام سیاستگذاری‌های نه تنها حقوق آنها بلکه آموزش و تربیت آنها باید به عنوان الویت مد نظر باشد. در حال حاضر اگر کودکان مرتکب جرمی شوند باید حقوق مرتبط با آنها را در نظر گرفت. و واکنشی ملایم از خود نشان دهیم. و نگذاریم که به دادگاه‌های کیفری کشانده شوند. در حقیقت باید واکنش‌ها به گونه‌ای انتخاب شود که کیفرزدایی صورت گرفته و سازگاری اجتماعی را شاهد باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار