آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۴۱۸۶

سناتور گستاخ آمریکایی ایرانیان را «دروغگو» خطاب کرد

«لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه آمریکایی درطی نشستی در جمع قانونگذاران و هواداران این حزب که چند روز قبل برگزار شد به ملت ایران توهین کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از «بی بی سی» ، «لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه آمریکا در نشستی که 2 روز قبل در جمع قانونگذاران و هواداران این حزب برپا شد به ملت ایران توهین کرد.

 

به گزارش وبگاه این شبکه خبری  سناتور لیندسی گراهام اولین سخنران جلسه صبح  روز جمعه گذشته این نشست که از طریق ویدئو کنفرانس از واشنگتن صحبت می‌کرد، در جملاتی توهین آمیز خطاب به ایرانیان گفت: «از هنگامی که در دوران کودکی در اتاق مخصوص قمارخانه کار می‌کردم درباره ایرانیان مطالبی آموختم.»

 

گراهام در ادامه افزود: «من دروغگویان زیادی را دیده‌ام و می‌دانم که ایرانیان دروغگو هستند.»

 

«لیندسی گراهام» سناتور ارشد جمهوریخواه آمریکایی پیشتر نیز در یادداشتی نوشته بود که برای مذاکرات هسته‌ای ایران،‌ باید از همه تاسیسات نظامی و غیرنظامی این کشور بازرسی شود.

 

این  قانون‌گذار ارشد آمریکایی در مطلبی به بیان شرط و شروط از نظر خود لازم برای توافق نهایی هسته‌ای با ایران را مطرح کرده بود.

 

گراهام نوشته بود: «لایحه بازنگری در توافق هسته‌ای ایران اکنون در راه ارجاع به کاخ سفید است تا امضای از روی اکراه رئیس‌جمهور اوباما را به خود ببیند. او مجبور شد تا با آرای فراگیر دو مجلس نقش مبتنی بر قانون اساسی کنگره را در بازنگری هرگونه توافقی با ایران و برداشتن هرگونه تحریم‌های کنگره را بپذیرد. اکنون کار سخت تازه شروع شده است»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
آرین پ
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۹
واجب شده یه کارخونه سنگ پا سازی به اسم American Sangepa اونجا بزنیم.
1
0
رها
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
برن گم شن این آمریکایی های دروغگو...ما هرچی باشیم به پای اونا که نمیرسیم...اونا دروغ میگن به جهاااااااان
کارشون بی دروغ اصن پیش نمیره
2
0
حمزه ج
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۵
خوبه خودش هم میگه اینارو تو قمارخانه یاد گرفتم-
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار