آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۴۵۷۰
با رویکرد تخصصی، هنری و آموزشی؛

اولین کارگاه مشترک دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه PH فرایبورگ برگزار می‌شود

اولین کارگاه مشترک دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه PH فرایبورگ، دوم تا یازدهم خردادماه در دانشگاه هنر اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، اولین کارگاه مشترک تخصصی، هنری و آموزشی دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه PH فرایبورگ از دوم تا یازدهم خردادماه جاری در دانشگاه هنر اصفهان برگزار می‌شود.

 

این کارگاه در زمینه‌های هنرهای تجسمی و کاربردی، بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین دو دانشگاه هنر اصفهان و دانشگاه هنر PH و HKDM شهر فرایبورگ کشور آلمان برگزار می‌شود.

 

لازم به ذکر است، این کارگاه مشترک با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان و فرایبورگ در دانشگاه هنر برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار