آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۵۲۲۳
رویترز:

«مونیز» هم به مذاکرات کری و ظریف می‌پیوندد

خبرگزاری رویترز گزارش داد که «ارنست مونیز» وزیر انرژی آمریکا نیز به دیدار دوجانبه وزرای خارجه ایران و آمریکا در ژنو می‌پیوندد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ خبرگزاری رویترز گزارش داد که ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا نیز به دیدار دوجانبه وزرای خارجه ایران و آمریکا در ژنو میپیوندد.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا 2 روز پیش اعلام کرد که جان کری و محمد جواد ظریف روز شنبه در ژنو دیداری دوجانبه خواهند داشت و در مسیر تلاش‌ها برای رسیدن به توافق هسته‌ای تا 30 ژوئن، با یکدیگر رایزنی می‌کنند.

 

سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور ادامه نگارش پیش نویس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از روز چهارشنبه در وین به سر می‌بردند، امروز جمعه وین را به مقصد ژنو ترک کردند تا به ظریف ملحق شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار