به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد،داوودآبادی پنجشنبه شب در اختتامیه جشنواره ملی فیلم و عکس سلامت که توسط دانشگاه علوم پزشکی نیشابوردر فرهنگسرای سیمرغ این شهر برگزار شد، گفت: باید هنجارها و ناهنجارهای حوزه سلامت به فرهنگ تبدیل شود.
وی ادامه داد: نشان دهنده این مهم تفاهمی است که وزارت بهداشت و درمان با وزارت فرهنگ و ارشاد داشته و دبیرخانه ای برای این مهم نیز پیش بینی شده است تا شاهد ارتقای سلامت مردم باشیم.
معاون دانشجویی فرهنگی وزیر بهداشت از برگزاری اولین جشنواره فیلم و عکس سلامت با زیرشاخههای مختلف فرهنگ در سال آینده خبر داد.
در ادامه دوراندیش، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد در این مراسم گفت: کاری که انجام شده اقدامی ضروری و حیاتی برای کشور است که امیدواریم تداوم داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه مقوله سلامت و فرهنگ به هم بسیار مرتبط است، گفت: اگر در حوزه های سیاسی، اجتماعی و اقتصاد پیشرفت داشته باشیم قطعا در حوزه سلامت و درمان موفقیت خواهیم داشت.
در ادامه معاون وزیر فرهنگ و ارشاد افزود: در حوزه فرهنگ سازی برای سلامت مهمترین نقش را هنر میتواند، ایفا کند.
دوراندیش با اشاره به نقش عکس و فیلم در زمینه سلامت جامعه گفت: ما تا کنون نمونه این جشنواره را نداشتهایم.
وی با بیان اینکه در حوزه سلامت بحث بهداشت مقدم بر درمان است، خاطرنشان کرد: برای انتقال سلامت در جامعه باید فرهنگسازی شود و یکی از راه های این فرهنگسازی، فیلم و عکس است.
عظیمی نژاد، رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در این مراسم هدف از برگزاری این جشنواره را ارتقای سلامت مردم جامعه از طریق هنر عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه ۲۳۰ فیلم از ۲۰۴ هنرمند فیلم ساز و ۳۷۱۵ عکس از ۵۳۲ عکاس به این جشنواره ارسال شده است، بیان داشت: پس از داوری آثار به هشت فیلم و چهار عکس برتر تندیس ویژه جشنواره و لوح تقدیر اهدا می شود.
در پایان به عکس ها و فیلم های برتر تندیس ویژه جشنواره و لوح تقدیر به برگزیدگان اهدا شد که در بخش عکس احسان کمالی، سیدعلی حسینی فر، هادی آذر پور و جلال شمس آذران به ترتیب رتبه های اول تا چهارم را کسب کردند.
در بخش فیلم مستند، شرمن سعیدی و مجتهدزاده با فیلم هدیه ای برای زندگی رتبه اول و سید مهدی موسوی با فیلم زخم، احمد نیک فرجام با فیلم الله یار و مهدی یار محمدی با فیلم گیسوی آشفته زمین به ترتیب رتبه های دوم تا چهارم را به خود اختصاص دادند و در بخش فیلم داستانی، اعظم نجفیان با فیلم صبح زود فردا رتبه برتر، جلال یزدانی با فیلم کمی قشنگتر رتبه دوم، بهنام درویش پور با فیلم اتاق امیر رتبه سوم و رضا جمالی با فیلم ۸۰ سالگی رتبه چهارم را کسب کردند.