به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسن ابوترابیفرد در جمع راهپیمایان 15 خرداد شهر قم که ظهر امروز در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت فاطمه معصومه(س) ایراد شد، مهمترین ویژگی 15 خرداد را حضور مرجعی قدرتمند، تربیت یافته در حوزه علمیه فقیهپرور قم دانست و اظهار کرد: امام برای مدیریت حیات سیاسی دنیای اسلام قیام کرد و در اندیشهاش جابهجایی قدرت نبود.
وی ادامه داد: امام در اندیشه خلق یک تفکر، یک آرمان بلند و انقلابی تمدنساز بود تا مسیر حرکتش در راستای حرکت نهضت جهانی حضرت ولی عصر (عج) طرحریزی شود. آرمان امام تحقق عدالت در کره خاکی با مدیریت و رهبری امام عصر (عج) بود و برای تحقق این هدف الهی، جامعه اسلامی را به مبارزه با ظلم و استکبار و بسط عدل دعوت میکرد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه حرکت امام خمینی(ره) بر دو اصل جاذبه و دافعه استوار بود، بیان کرد: این جاذبه و دافعه نشأت گرفته از جاذبه و دافعه الهی بود و در ایستادگی در برابر هوا و هوس و تسلیم شدن در برابر عقل تجلی یافت.
ابوترابیفرد با اشاره به اینکه جاذبه و دافعه از وجود انسان آغاز میشود، گفت: امام نماد روشن دافعه و جاذبه است، از ابتدای جوانی در برابر هوا و هوس ایستاد و همواره در برابر منطق، برهان و علم تسلیم بود.
وی ادامه داد: امام طوری برخورد میکرد که بتواند همه انسانهایی که امکان جذب آنها فراهم است را جذب کند و از سوی دیگر نماد دافعه الهی بود و همواره در برابر جبهه استکبار با مدیریت آمریکا که پرچمداری حرکتهای شیطانی علیه ملتهای مسلمان را بر عهده داشته، ایستادگی کرد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه امام در طول عمر شریفشان با دافعه استثنایی خود در برابر جبهه استکبار جهانی ایستادگی کرد، عنوان داشت: هنر امام ایستادن در برابر جبهه کفر نیست، هنر امام این است که موجی عظیم و پویا در جهان اسلام برای رویارویی با نظام سلطه خلق کرد و ملت ایران سردمدار این مبارزه شد.
ابوترابیفرد با تأکید بر اینکه امروز نیز دغدغه مقام معظم رهبری ایستادگی در برابر استکبار جهانی و حمایت از مظلومین جهان است، بیان کرد: رهبر انقلاب اسلامی با قدرت، اقتدار و ارتقای فهم سیاسی دنیای اسلام، اندیشه امام را در کشورهایی همچون عراق، سوریه، بحرین، یمن و مصر مدیریت کرد و بر تداوم این راه تأکید دارد.
وی، رویارویی با استعمار و استکبار را پیام روشن 15 خرداد عنوان کرد و افزود: اگر امروز میبینیم اسلام در جهان جایگاه فاخر و ارزشمندی را به خود اختصاص داده به واسطه مقاومت اسلامی است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویارویی مقاومت اسلامی با رژیم فاسد صهیونیستی، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی بارها در صحنههای مختلف سیلیهای محکمی از مقاومت اسلامی خورده است. امروز میبینیم فریاد بلند ملت یمن گوش زیادهخواهان را کر کرده است و وحشیگری سعودیها آخرین راه در برابر مردمی است که فریادهایشان کاخ سعودیها را لرزانده است.
ابوترابیفرد در بخش دیگری از سخنان خود قدرت ملت ایران را حاصل سه عامل کلیدی عنوان کرد و گفت: نخستین رکن اقتدار امروز جهان اسلام توجه ملت ایران به این سخن امام علی (ع) است که شاخصترین فرد برای رهبری جهان اسلام فردی است که قدرت، توانایی، صلابت، تقوی و شجاعتش بیشتر از سایر افراد باشد و وظیفه مسلمانان است که در زمان غیبت امام معصوم چنین شخصی را برای هدایت و رهبری جامعه انتخاب کنند.
وی یادآور شد: رهبری انقلاب اسلامی مهمترین رمز و عامل اقتدار ملت ایران است، همچنین دین داری و دین باوری از دیگر رموز اقتدار است و اگر امروز میبینیم ایران، بحرین، فلسطین و عراق در برابر جریانهای نیابتی آمریکا با قدرت ایستادهاند به واسطه ایمان به خدا و وعده پیروزی بر مستکبران است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دنیای غرب با شبیخون فرهنگی ارزشهای دینی مسلمانان را در سراسر دنیا هدف قرار داده است ابراز کرد: دینداری یکی از مهمترین رموز پیروزی و استقامت است و وحدت شیعیان و اهل سنت یکی از مصادیق دینداری است.
ابوترابیفرد، قدرت نظامی، اقتصادی و علمی را رکن سوم اقتدار عنوان کرد و گفت: قرآن کریم به ما تأکید میکند که به هر اندازه که توان دارید در خلق قدرت تلاش کنید تا در دل دشمنانتان رعب و وحشت بیافتد تا جرات نکنند به آب، خاک و آسمان شما تجاوز کنند.
وی افزود: امروز نظام سلطه فقط زبان قدرت را میفهمد و اگر ما در سایه رهبری و مدیریت مبتنی بر علم، دانش، ایمان و ابتکار عمل ایشان حرکت نمیکردیم نمیتوانستیم از تحریمهای دشمنان عبور کرده و امروز آنها را وادار کنیم که پای میز مذاکره نشسته و به دنبال تفاهم با ایران باشند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، قدرت اقتصادی را یکی از ارکان مهم اقتدار عنوان کرد و گفت: متأسفانه عزم جدی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور وجود ندارد. هزینههای جاری کشور از سال 90 تاکنون بیش از دو برابر شده که این موضوع با اقتصاد مقاومتی همسو نیست. صرفه جویی دولت و ملت باید در عمل تحقق یابد، چراکه این موضوع از ضروریات تحقق اقتصاد مقاومتی است، اما میبینیم در این موضوع عزمی جدی وجود ندارد.
این مسئول در پایان با تأکید بر اینکه اقتصاد دولتی نمیتواند به رشد ظرفیت اقتصادی مردم و شکوفایی و رونق اقتصاد بینجامد، خاطرنشان کرد: باید در سه حوزه تحکیم جایگاه رهبری، تمسک به آموزههای دینی و افزایش اقتدار و قدرت دفاعی کشور تلاش کنیم تا به جایگاه مطلوب و مورد نظر نظام دست یابیم.