کد خبر:۴۱۷۱۵۵
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور:

نظارت دقیق بر فعالیت دستگاه‌ها در طرح رمضان صورت گیرد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تأکید بر لزوم نظارت دقیق بر فعالیت دستگاه‌ها در طرح رمضان گفت: برنامه ارگان‌های ذیربط باید به صورت جزئی مشخص باشد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمد زرگر دبیر این ستاد در جلسه کمیسیون هماهنگی مبارزه با مفاسد اجتماعی استان تهران گفت: در طرح رمضان، اولویت‌ها باید تعیین شود و بر اساس آن برنامه‌ریزی صورت گیرد، علاوه بر آن، وظایف هر دستگاه و ارگانی که دخیل هستند، جداگانه معین شود و نظارت دقیق بر فعالیت آنها صورت گیرد.

 

وی که همراه با نمایندگان سازمان قضایی، سپاه حضرت سید الشهداء(ع)، دادستانی، فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ، پلیس امنیت اخلاقی و پلیس اماکن ناجا در جلسه کمیسیون هماهنگی مبارزه با مفاسد اجتماعی استان تهران حضور داشت افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر، قبل از تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر، ستاد هماهنگی احیاء امر به معروف و نهی از منکر و اکنون، ستاد هماهنگی احیاء و اجرای امر به معروف و نهی از منکر نامیده می‌شود.

 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مرکز با تاکید بر جزئی‌تر شدن برنامه‌های ماه مبارک رمضان، از ناجا، بسیج، اصناف و سایر نهادها و ارگان‌های اجرایی ذیربط خواست وظایف‌شان را مشخص کنند تا برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام شود.

 

همچنین، احمد روزبهانی، دبیر ستاد احیاء استان تهران در این نشست، با بیان اینکه بنا داریم این نشست‌ها با قوت برگزار شود گفت: جای گله دارد از دستگاه‌ها و نهادهایی که می‌توانند در مورد امر به معروف و نهی از منکر به ویژه در ماه مبارک رمضان تاثیرگذار باشند اما کوتاهی می‌کنند و به همین دلیل بعضاً شاهد حرمت‌شکنی در این ماه هستیم.

 

وی با تاکید بر اقدامات بازدارنده و همچنین آموزش و فرهنگ‌سازی در سطح عمومی، اظهار داشت: بحث ما صرفاً برخوردهای کف خیابان با موارد منکراتی نیست بلکه اتحادیه‌ها و اصناف نیز در مورد اماکن باید نظارت داشته باشند تا خدای ناکرده منکری در ماه مبارک رمضان اتفاق نیفتد.

 

روزبهانی در مورد اقداماتی که دستگاه‌ها در این رابطه می‌توانند انجام دهند و جزو مصوبات این نشست نیز می‌باشد اظهار داشت: دادستانی تهران، شعب ویژه رسیدگی و تسریع در برخورد قضایی با موارد خاص اختصاص می‌دهد و سایر دستگاه‌ها نیز، در اماکن و محیط‌های پر تردد، اطلاع‌رسانی و تبلیغات محیطی و شهری و تذکر لسانی انجام می‌دهند.

 

دبیر ستاد احیاء استان تهران، تشکیل تیم‌های نظارتی در حوزه ماموریت و فعالیت دستگاه‌ها، فراخوان و سازماندهی تیم‌های تذکر لسانی و همچنین بکارگیری تیم‌ها در سطح محلات و اماکن را از دیگر کارهای دستگاه‌ها عنوان کرد و افزود: سپاه حضرت محمد (ص) و سپاه حضرت سید الشهداء(ع)، ضابطین بسیجی را در معیت تیم‌های تذکر لسانی اعزام می‌کنند.

 

وی همچنین از صدور اطلاعیه‌ای مشترک در خصوص ماه مبارک رمضان همانند سنوات گذشته، در فرماندهی ناجا، دادستانی کشور و ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد و گفت: مقرر شد تبلیغات شهری با محوریت شهرداری تهران تا قبل از شروع ماه مبارک رمضان انجام و در شهرستان‌های استان نیز از مشارکت شهرداری‌ها استفاده شود.

 

نیروهای تذکر لسانی حکم مأموریت و کارت شناسایی موقت می‌گیرند

 

وی در ادامه در مورد هماهنگی‌های لازم جهت حضور سازمان یافته و منظم آمرین به معروف و ناهیان از منکر در راهپیمایی روز قدس خبر داد و افزود: برای نیروهای تذکر لسانی کارت شناسایی موقت، صادر می‌شود.

 

روزبهانی خاطر نشان کرد: در راستای اطلاع‌رسانی عمومی، لوح فشرده‌ای حاوی مطالب دینی، فرهنگی و تبلیغی در اختیار دستگاه‌ها قرار می‌گیرد و ستاد امر به معروف و نهی از منکر، نیازهای آموزشی اعضای تیم‌های تذکر لسانی دستگاه‌ها را تأمین می‌کند.

 

دبیر ستاد احیاء استان تهران در خصوص هماهنگی‌هایی که با دستگاه‌ها باید صورت گیرد گفت: جلسات کمیسیون اصلی هر 15 روز یک بار با حضور مسئولین دستگاه‌های ذیربط و جلسات کمیته فرعی هر هفته یک بار با حضور نماینده و کارشناسان این دستگاه‌ها برگزار خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه هر یک از دستگاه‌ها متناسب با وظایف خود نسبت به تهیه و ابلاغ دستورالعمل اجرایی به رده‌های تحت امر اقدام می‌کنند خاطر نشان کرد: اقدامات توجیهی توسط دستگاه‌های ذیربط صورت می‌گیرد و در صورت نیاز به محتوای آموزشی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر تماس گرفته می‌شود.

 

وی افزود: طرح‌ها و برنامه‌های پیشنهادی مربوط به ماه رمضان به دبیر کمیسیون ارائه می‌شود و کنترل و نظارت بر حسن اجرای وظایف دستگاه‌ها بر عهده دستگاه متبوع است و همچنین گزارش اقدامات و فعالیت‌ها به همراه مستندات آنها، در کمیسیون اصلی مطرح خواهد شود.

 

شایان ذکر است: دستگاه‌ها و نهادهای مسئول در طرح رمضان، دادستانی تهران، سپاه حضرت محمد رسول الله(ص)، سپاه حضرت سید الشهدا (ع)، نیروی انتظامی تهران بزرگ، شهرداری تهران، اتاق اصناف تهران، صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران- شبکه تهران، سمن‌ها، ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار