کد خبر:۴۱۷۳۶۶
مسئول کانون مطالعات زنان و خانواده سازمان بسیج دانشجویی گیلان:

نهضت ما زنده‌ایم با هدف هویت بخشی به دختران جوان راه‌اندازی شده است

مسئول کانون مطالعات زنان و خانواده سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: نهضت ما زنده‌ایم با هدف هویت بخشی به دختران جوان راه‌اندازی شده است.

هستی عشقی صحرایی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به راه اندازی نهضت ما زنده ایم در دانشگاه ها گفت: نهضت ما زنده ایم با هدف هویت بخشی به دختران و تبیین نقش آنان در تمدن سازی اسلامی و حکومت جهانی اسلامی و تاثیر آنان در پیشرفت و اعتلای انقلاب اسلامی راه‌اندازی شده است.

 

وی با اشاره به وضع حجاب در جامعه گفت: حجاب و عفاف بروز و ظهور یک بینش و اعتقاد است، جهت تاثیرگذاری در این حوزه لازم است اقدام عملی برای تعمیق این بینش صورت بگیرد.

 

مسئول کانون مطالعات زنان و خانواده سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: موضوع حجاب و عفاف در برنامه ریزی‌های صورت گرفته به عنوان یک سیاست مستتر وجود خواهد داشت.

 

صحرایی دعوت از خانم های تازه مسلمان را در نشست های صمیمی و گفتگو های دانشجوی به عنوان یکی از اقدامات موثر عنوان کرد و گفت: از نتایج این فرصت های آشنایی تاثیرگذاری عمیق بر طرز فکر دانشجویان است.

 

وی گفت: نمایش ایفای نقش زنان و دختران در اقتصاد مقاومتی در قالب راه اندازی نمایشگاه های کارآفرینی در دانشگاه ها و خوابگاه ها به صورت بازارچه محصولات تولیدی دانشجویان به جهت نشر فرهنگ تولید و آشنایی با شیوه ها ی چگونگی راه اندازی فعالیت های تولیدی و اقتصادی از دیگر اقداماتی است که جهت اجرا در دست برنامه ریزی می باشد.

 

مسئول کانون مطالعات زنان و خانواده سازمان بسیج دانشجویی گیلان برگزاری مسابقه کتابخوانی کتاب «من زنده ام»، فراخوان مقاله در جشنواره جهاد علمی به صورت بخش ویژه ما زنده ایم، اعزام  دختران جوان  به اردوهای جهادی با شعار و پیام این نهضت  وبرنامه ریزی فعالیت های ویژه خوابگاه ها در سال تحصیلی آینده، در قالب مسابقات ورزشی، جشنواره پخش فیلم و مستند، مسابقه عکاسی ما زنده ایم و برنامه های گردش و کوهپیمایی را از سایر اقدامات پیش بینی و برنامه ریزی شده برشمرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار