کد خبر:۴۱۷۶۳۰
رفتار زشت و متکبرانه اوباما در مواجهه با نخستوزیر عراق +فیلم
انتشار تصاویر بیتوجهی رئیس جمهور آمریکا به نخست وزیر عراق در نشست سران گروه هفت در آلمان، کاخ سفید را مجبور به واکنش کرد.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از خبرگزاری فرانسه، انتشار تصاویر بی توجهی رئیس جمهور آمریکا به نخست وزیر عراق در نشست سران گروه هفت در آلمان، کاخ سفید را مجبور به واکنش کرد.
سخنگوی کاخ سفید در توجیه این رفتار غیراخلاقی، انتقادها به خودشیفتگی اوباما را بی معنی دانست و گفت: اوباما و العبادی در این نشست چندین دیدار داشتند.
درحاشیه نشست سران گروه هفت، حیدرالعبادی درحالی که اوباما به او پشت کرده است، سعی دارد تا با او صحبت کند که با رفتار عجیب و غریب و بیمحلی اوباما مواجه می شود.
پیشتر، اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا نیز در اظهارنظری جنجالی، دلیل سقوط شهر الرمادیِ عراق را نداشتن اراده عراقی ها اعلام کرده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نقد و ول کردی نسیه رو چسبیدی...
نمیدونن به پشتوانه همین انرژی هسته ای ای که میخوان به بادش بدن جواب سلامشون رو میدن
اوباما را فردی باهوش یافتم
:)
پشت تلفن فردی فوق العاده خنگ و فوق العاده (با اجنبی ها) با ادب