کد خبر:۴۱۸۳۳۹
سیدطه هاشمی در زاهدان:

نباید به اسم فرهنگ کسی را از دین فراری داد/ دین پرچم هویت سیاسی یک ملت است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به وضعیت حجاب در دانشگاه ها گفت: باید ابتدا فرهنگ و هویت به رسمیت شناخته شود و سپس هدایت صورت گیرد؛ هیچ شخصی را نباید از دایره دین بیرون کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، نخستین جلسه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان شامگاه گذشته با حضور حجت الاسلام سیدطه هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و اعضای این شورا در ستاد هماهنگی استان برگزار شد.

 

حجت الاسلام سیدطه هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه اظهار کرد: حوزه فرهنگی در گذشته در دانشگاه بسیار ناقص بود، در حال حاضر توانسته‌ایم حقیقت وجودی فرهنگ را با توجه تعریف جایگاه‌های مناسب معنا و مفهوم بخشیم.

 

وی با توجه به اختصاص بودجه فرهنگی با تعریف سرانه و مطالعات جدید، اظهار کرد: توجه به بودجه باعث شده است بیشتر از قبل در تثبیت ارزش‌های فرهنگی و دامنه‌های وسیع آن که نماد اصلی اخلاق در جامعه است، گام‌های موثری برداشته شود.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هدف اصلی در جامعه اسلامی رسیدن به غایت ارزش‌ها است، افزود: دین پرچم هویت سیاسی یک ملت است در گذشته پرچم‌ها نماد زنده بودن یک لشکر بود. پرچم یک پارچه نیست بلکه یک ملیت است که پشت پرچم قرار گرفته است.

 

هاشمی خاطرنشان کرد: در مسئله فرهنگ باید به جوهرها پرداخته شود که اساس حوزه فرهنگی است باید در امور فرهنگی فضای هدایت افراد فراهم شود. نباید به اسم فرهنگ کسی را از دین فراری داد بلکه باید با روش‌های صحیح افراد را درست هدایت کرد.

 

وی با توجه به تعداد فارغ التحصیلان دانشگاه بعد از انقلاب اسلامی گفت: دانشگاه های ایران اسلامی بعد از انقلاب 10 میلیون فارغ التحصیل دارد که 5 میلیون نفر فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد اسلامی است. 40 درصد آموزش عالی کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی در حال مدیریت و پیش روی است.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، نیروی متخصص را هنر دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد و عنوان کرد: جلوه و ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی تربیت نیروهای متخصص و متعهد به اخلاق اسلامی است. شخصیت دانشجویان دانشگاه آزاد متفاوت و متمایز از سایرین است.

 

هاشمی در ادامه گفت: بحران اجتماعی داریم چون مدل های مبنایی و تولیدی نداریم، کار باید به صورت مبنایی باشد در زندگی و مسائل مبتلا به جامعه باید همگون سازی صورت گیرد.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه کارهای فرهنگی نباید مناسبتی باشد و تولید بسترهای فرهنگی باید انسجام گیرد، بیان کرد: اخلاق حرفه ای باید مبنای آموزش ها و هدایت دانشجویی باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار