کد خبر:۴۱۹۰۰۴
شریعتی نیاسر درپاسخ به «خبرگزاری دانشجو»:

درخواست انتقال دانشجویان علوم اقتصادی بررسی می‌شود/ آیین نامه‌ای برای پردیس‌های خود گردان نداریم

معاون آموزشی وزارت علوم گفت:یکی از این مطالبات دانشجویان علوم اقتصادی انتقال به دانشگاه‌های دیگر بود که به آنها توصیه کردیم بر اساس رتبه و صلاحیت رفتن به دانشگاه دیگر ما می‌توانیم شرایط را برای انتقال به دانشگاه مقصد فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مجتبی شریعتی نیاسر در نشست خبری که امروز در ساختمان وزارت علوم برگزار شد در پاسخ به سوال «خبرگزاری دانشجو»، مبنی بر پذیرش و جذب دانشجویان و اساتید خارجی در دانشگاه‌های کشور گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده و سیاست‌های وزارت علوم می‌خواهیم جذب و پذیرش اساتید و دانشجویان از کشورهای خارجی به کشور را داشته باشیم که البته تماما سعی شده موانع قانونی آن برطرف شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که طبق سخنان حداد عادل اساتید باید به زبان فارسی در دانشگاه تدریس کنند، گفت: قرار نیست استادی که از خارج از کشور وارد می‌شود به زبان فارسی صحبت کند و این سخن، سخن من به عنوان معاون آموزشی وزارت علوم است ما باید ساز و کار تعاملات بین المللی را فراهم کنیم که مقدمه آن هم زبان انگلیسی است و آنچه در این آئین نامه پیش بینی شده است همین موضوع می‌باشد.

 

معاون آموزشی وزارت علوم به آئین نامه کارشناسی اشاره کرد و گفت: آئین نامه کارشناسی ابلاغ شده که با رعایت ضوابط دانشگاه‌ها دانشجویان خارجی می‌توانند در کلاس خود با زبان انگلیسی صحبت کنند همچنین آئین نامه کارشاسی ارشاد و دکتری هم در دست تدوین است و به زودی ابلاغ می‌شود.

 

وی بیان داشت: پیش بینی شده دانشگاه‌ها می‌توانند با رعایت ضوابط نسبت به ارائه دوره‌ها به زبان انگلیسی اقدام کنند و در شرایطی این کار فراهم می‌شود که دانشجویان کلاس تماما و یا حداکثر خارجی باشند.

 

شریعتی نیاسر درباره موانع قانونی جذب اساتید خارجی گفت: اگر موانع قانونی هم وجود داشته باشد در دست بررسی و برطرف کردن است و اتفاقا هماهنگی‌هایی با وزارت اطلاعات شده و شخص وزیر نیز نظر مساعد دارد که باید در عرصه تعاملات بین المللی فعالیت بیشتری داشته باشیم.

 

شریعتی نیاسر در پاسخ به این سوال که آیا آئین نامه‌ای برای شهریه پردیس‌های خودگردان و مقاطع شبانه دانشگاه‌ها نیز وجود دارد یا نه گفت: آئین نامه‌ای منحصرا برای موسسه غیرانتفاعی تدوین شده است که فقط مخصوص آنهاست ولی در خصوص دانشگاه‌های دولتی حتما باید شهریه با تصویب هیئت امنا مشخص شود ضمن اینکه مواردی هم که باید هماهنگ باشد مشخص شده و دانشگاه‌ها ملزم به اجرای آن هستند اگر مواردی هم به وزارت علوم ابلاغ نشده باشد ما تعیین کرده‌ایم که بین 15 تا 20 درصد افزایش داشته باشند ولی این بازه مصوب ماست و باید به تصویب هیئت امنای دانشگاه برسد.

 

معاون آموزشی وزارت علوم در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر ادغام دانشگاه علوم اقتصادی و دانشگاه خوارزمی و تشکیل کمیته برای بررسی این موضوع گفت: این کمیته طبق مصوباتی که در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس انجام شده که در آن نمایندگان دانشجویان ،سرپرست دانشگاه خوارزمی و نماینده تام الاختیار وزارت علوم تشکیل شده‌اند. این کمیته هفت نفره روز شنبه در دفتر معاونت آموزشی جلسه خود را برگزار کرد و برخی مطالبات دانشجویان به حق بود و بحث‌هایی مطرح شد و ما با توافق جمعی خود توانستیم شرایطی صمیمی و موثر برقرار کنیم تا بتوانند مطالبات خود را دانشجویان درخواست کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: یکی از این مطالبات انتقال به دانشگاه‌های دیگر بود که به آنها توصیه کردیم بر اساس رتبه و صلاحیت رفتن به دانشگاه دیگر ما می‌توانیم شرایط را برای انتقال به دانشگاه مقصد فراهم کنیم.

 

شریعتی نیاسر در پاسخ به سوال «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص اینکه این همکاری‌ها با دانشگاه‌های مقصد چگونه خواهد بود گفت: باید ابتدا دانشجویان احراز صلاحیت شوند و ما حتی برای این دانشجویان به خاطر مسائل و مشکلات ترم‌های دانشگاهی آنها به تعویق افتاده بود کلاس‌ها را دو سه هفته بیشتر برگزار می‌کنیم که مشکل جدی در این خصوص نداشته باشند و به آنها برای انتقال به دانشگاه‌های مقصد هم همکاری‌هایی خواهیم داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار