آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۴۶۸
آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در دیدار با نخست‌وزیر عراق:

جریان‌های تکفیری برای خدشه‌دار کردن وجهه جهان اسلام شکل گرفته اند

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: نقشه شوم حرکت‌های تکفیری برای خدشه‌دار کردن وجهه اسلام در جهان شکل گرفته است و این مسئله نیاز به ریشه‌یابی دقیق و مقابله جدی دارد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، آیت‌الله سیدمحمد هاشمی شاهرودی نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری و رئیس شورای حل اختلاف قوا در دیدار با حیدرالعبادی نخست‌وزیر عراق، جریان تکفیری را فتنه‌ای فراگیر و خطرناک برشمرد و تأکید کرد: همه کشورها و همه مذاهب اسلامی در مقابل جریان تکفیری باید موضع‌گیری آگاهانه و قاطعانه‌ای داشته باشند.

 

وی ضرورت مقابله فرهنگی و فکری توسط علما و اندیشمندان و نخبگان جهان اسلام را یادآور شد و تصریح‌کرد: این نقشه شوم برای خدشه‌دار کردن وجهه اسلام در جهان صورت گرفته و نیاز به ریشه‌یابی دقیق و مقابله جدی دارد.

 

آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی آگاهی و هوشیاری نسبت به تبلیغاتی دشمنان را خواستار شد و در این راستا ارتباط بیشتر میان رهبران مذاهب و اقوام را ضروری خواند.

 

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری ضمن بزرگداشت فداکاری‌های ملت عراق بر ضرورت توجه به مشکلات مردم این کشور و حمایت از مجاهدان و مبارزان و همچنین برنامه‌ریزی برای استفاده بلندمدت از این نیروها تأکید کرد و برای موفقیت و پیروزی ملت و دولت عراق آرزوی موفقیت کرد.

 

بنا بر این گزارش، حیدر العبادی در ابتدای این دیدار با اشاره به مشکلات مختلفی که دولت و ملت عراق با آن درگیر هستند، گزارشاتی از اقداماتی که در زمینه تجهیز نیروهای انقلابی و داوطلبانه مردمی برای مقابله با هجمه تکفیری‌های داعش انجام گرفته است، ارائه کرد.

 

وی با اشاره به دخالت‌های کشورهای منطقه‌ای و بین‌المللی در این خصوص نسبت به گسترش خطر اندیشه‌های تکفیری و تروریستی به کشورهای دیگر هشدار داد و گفت: در زمینه خطر گروه‌های تکفیری، حتی کشورهای غربی نیز از خطر این جریان‌ها در امان نخواهند ماند و در کنفرانسی که برای مقابله با تروریسم شکل گرفته بود، دولت عراق خواستار بیداری جهانی برای مبارزه با خطر تفکرات انحرافی شد که مورد استقبال جهانیان قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار