آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۶۲۰
وزیر بهداشت خبر داد

تحریم مانع ورود ۱۷۰۰ آمبولانس به کشور

وزیربهداشت از مشکل ورود ۱۷۰۰ آمبولانس به ایران به دلیل تحریم خبر داد و گفت: حتی پرونده پزشکی یک بیمار ایرانی به آمریکا فرستاده شد اما آنها به بهانه تحریم و ایرانی بودن بیمار از اظهار نظر تشخیصی - پزشکی خودداری کردند.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» سید حسن هاشمی اشاره به مشکلات دولت و کاهش 50 درصدی درآمدهای نفتی عنوان کرد: دولت در سال جاری، سال بسیار سختی را پشت سر خواهد گذاشت و در حالیکه با کاهش درآمدهای نفتی مواجه هستیم توقعات نیز اگر نگوییم افزایش پیدا کرده است حداقل در حد سال 93 بوده است.

 

وی در افتتاح چند پروژه بهداشتی درمانی در کاشان و در جمع اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: در سال جاری همچنین به دلیل انتخابات مجلس شورای اسلامی فشارهای جانبی به دستگاه‌های اجرایی و در رأس آن دولت وارد خواهد شد، علیرغم وجود اساتید متخصص و متبحر در کاشان، با کمبود و فرسودگی تخت‌های بیمارستانی روبرو هستیم و البته تلاش‌هایی در این زمینه در گذشته صورت گرفته ولی تاکنون موفق نبوده است.

 

هاشمی افزود: متاسفانه برخی از هم صنفان ما نیز در تریبون‌ها ارقام نادرستی را در خصوص اعتبارات حوزه سلامت اعلام می‌کنند و باعث تهییج و تحریک سایر اقشار می‌شوند.

 

وزیر بهداشت با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهر کاشان برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم افزود: وزارت بهداشت نیز می‌تواند منابعی را به این شهر اختصاص دهد و املاک خود را که روزی در حاشیه شهر و امروز در مرکز شهر هستند را به امر سلامت اختصاص دهد اما باید توجه داشت که بخش عمده ای از املاک شهر موقوفه هستند.

 

وی افزود: با حمایت‌های شورای شهر و همچنین خیّرین استان و شهر کاشان می‌توان به ارائه خدمات مطلوب به مردم پرداخت و اگر برای خیّرین فرصتی را فراهم کنیم تا مراکز بهداشتی و درمانی را احداث کنند که خرید خدمت از آنها تضمین شود، بخشی از مسئولیت وزارت بهداشت کاهش می‌یابد.

 

انتقاد وزیر از پروژه‌های بسیار زیاد و ناتمام گذشته

هاشمی با انتقاد از پروژه‌های بسیار زیاد و نا تمام گذشته اظهار کرد: این پروژه‌ها باعث بدنامی دولت و توقعات بر زمین مانده مردم که پاسخ داده نشده می‌شوند در حالیکه ایجاد بسیاری از این طرح‌ها ضرورتی نداشت و اگر نگاه عمیق تری به مشکلات مردم شده بود شاید بسیاری از طرح‌ها بهتر بود که شروع نمی‌شد.

 

وزیر بهداشت بر همکاری میان مسئولان دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل تأکید کرد و از افتتاح چندین پروژه با کمک خیّرین سلامت و نیز استفاده از ظرفیت بالقوه خیّرین خبرداد.

 

طرح تحول سلامت را  در سال جاری با سرعت و کیفیت بیشتر ادامه می‌دهیم

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در سال جاری و در کشور طرح تحول نظام سلامت را ادامه خواهیم داد و یکی از مهم ترین بخش های این طرح، ارتقاء هتلینگ در بیمارستان‌ها است و انتظار داریم همکاران با توجه به تجربه یک ساله گذشته، با سرعت بیشتر، هزینه کمتر و کیفیت بهتر این طرح را به سرانجام برسانند.

 

وی ادامه داد: تاکنون بیش از 50 درصد از تجهیزات تأمین شده است اما خرید تجهیزات سرمایه ای مانند ام آر آی، سی تی اسکن و تجهیزات آزمایشگاهی، زمان بر است و محدودیت‌هایی برای خرید وجود دارد که در این خصوص مذاکراتی  با کمپانی‌های بزرگ برای تأمین این تجهیزات انجام شده است که تا پایان سال این تجهیزات به کاشان اختصاص خواهد یافت.

 

مشکل ورود 1700 دستگاه آمبولانس به کشور به دلیل تحریم

وزیر بهداشت با بیان اینکه مقرر شده است تا 1700 دستگاه آمبولانس را وارد کشور کنیم، افزود: برای خرید 800 دستگاه آمبولانس با شرکت بنز مذاکره کردیم اما با وجود اینکه بیش از 7 ماه از مشخص شدن قیمت‌ها گذشته است به دلیل تحریم و مشکلات ایجاد شده ناشی از تحریم‌ها که باید پرداخت از طریق بانک‌ها صورت پذیرد هنوز در این زمینه مشکلاتی وجود دارد و موفق به ورود آمبولانس‌ها به کشور نشدیم.

 

وزیر بهداشت در همین زمینه افزود: برای همسر یکی از همکاران مشکلی به وجود آمده بود که برای تشخیص بیماری اختلاف نظر وجود داشت که نهایتاً برای تشخیص، پرونده وی را به آمریکا فرستادند اما زمانی که آنها فهمیدند این فرد ایرانی است از ارائه خدمات تشخیصی و اظهار نظر در خصوص پرونده پزشکی این فرد به بهانه تحریم خودداری کردند!

 

موفقیت دانشگاه‌ها در مأموریت محور کردن آنهاست

وی با بیان اینکه لزوم موفقیت دانشگاه‌ها مأموریت محور کردن آنهاست بر ضرورت پرهیز دانشگاه کاشان از تربیت دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد تاکید کرد و گفت: می‌توان تربیت دانشجو در این مقاطع را به بخش خصوصی و یا شهرهای اطراف واگذار کرد و دانشگاه در 2 یا 3 رشته متمرکز شود و سایر رشته‌ها موظف شوند که خدمات ارائه دهند.

 

هاشمی به لزوم محور قرار دادن دانشجویان در رشته‌هایی مانند پزشکی و دندانپزشکی و حتی اعزام آنها به خارج از کشور  اشاره کرد و گفت: کشوری مانند کوبا حدود 50 درصد از نیاز به پزشک در کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین را بر طرف می‌کند و همچنین قوی ترین کشور در تولید واکسن است.

 

وی ضمن انتقاد از روند احداث دانشگاه‌ها و دانشکده در سال‌های گذشته به جای ارتقاء بیمارستان‌ها، تجهیزات و نیروی انسانی گفت: در 30 سال گذشته به جای اینکه آموزش عالی را در خدمت سلامت و بهداشت و درمان قرار دهیم متاسفانه این رابطه معکوس شد و سلامت مردم در خدمت آموزش عالی قرار گرفت و بهداشت و درمان را قربانی توسعه آموزش عالی کرده ایم.

 

وزیر بهداشت بیان داشت: در وزارت بهداشت و در سال 83 و 84 حدود 230 هزار نفر نیروی انسانی داشتیم و به یکباره 200 هزار نفر اضافه شدند در حالیکه 100 هزار نفر از آنان استخدام دولت نیستند و حقوق خود را از دولت نمی‌گیرند و باید از جیب بیمارستان ها، حقوق آنها تأمین شود.

 

دولت به دنبال کاهش تصدی گری است

وی تصریح کرد: دولت به دنبال کاهش تصدی گری است اما بیمارستان‌ها باید با مدیریت منابع بتوانند خود را اداره کنند.

 

هاشمی یکی از نگرانی‌های اصلی خود را  پایداری منابع طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد و گفت: شایسته نیست این طرح بزرگ و ملی مانند یارانه و مسکن مهر باشد و باید بتوانیم برای سلامت مردم یک طرح پایدار را تعریف کنیم، زیرا مردم مشکلات زیادی دارند و حق آنان بسیار بیشتر از اینهاست.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت توانسته است رضایت عمومی را به طور نسبی به وجود آورد گفت: خداوند برکتی را در این طرح قرار داده است که مورد لطف و عنایت مردم قرار گرفته ایم و مردم قدردان کوچکترین خدمتی که از دولت می گیرند هستند.

 

هاشمی تأکید کرد: متاسفانه قانون مالیات بر سیگار نه در دولت و نه در مجلس تصویب نشد اما دولت 11 هزار میلیارد از این محل درآمد کسب می‌کند که ما چشمداشتی به ریالی از این منابع نداریم و معتقدیم اگر این مالیات وضع شود بیماری‌ها و هزینه‌های درمانی ناشی از بیماری‌ها کاهش خواهد یافت.

وزیر بهداشت در پایان بر ضرورت پاسداشت خون شهدا تأکید کرد و گفت: امیدوارم در مسیر و اهداف آنها از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱
آفای وزیر شما دیگه چرا ؟!!
2
0
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۴
کسی نیست بگه چرا ماشین های روز دنیا تو ایران میاد ؟؟؟؟؟؟ پورشه = ایران !!!!!!! ما رو ........
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۷
ما که پراید رو وانت میکنیم نمیتوانی آمبولانس درست کنیم؟
1
0
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۷
این نشون میده که این مسئولان (محصولان انقلاب) هنوز نمیخوان پتانسیل کشور خودشون رو ارزیابی کنن.
فقط پول پول پول . این بلای مادی به اسلام پیوسته شده .
هر چی دکتر و پروفسوره بلایی سرشون میارن که از کشور فرار میکنن بعدشم دنبالشون میرن (البته وقتی خودشون مریض میشن)
درست کردن ماشین که جای خود دارد.(باید وارد بشه که یه چیزی به آقازاده ها بمونه)
خدا نسل این محصولان قرآن بر سر نیزه زده را از سرزمین ما نابود بفرما.
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۹
جناب وزیر بجای قرارداد با خارجیها از داخل کشور تامین نمایید آیا از انرژی هسته ای پیچیده تر است .
0
0
محمد حسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴
این همه جوان بیکار داریم.عوض اینکه میلیارد میلیارد بدن امبولانس بیارن یک کارخانه کوچک درست کنند جوان ایرانی بره و امبولانس بسازه و فردا ما امبولانس صادر کنیم.کو تدبیر.کو امید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار