
کد خبر:۴۲۰۳۷۵
انتصاب مشاور رئیس جمهورتوسط انصارالله یمن
کمیته انقلابی انصارالله جمال عبد الرحمن عبدالله الحضرمی متولد شهر زبید را به سمت مشاور در دفتر ریاست جمهوری یمن تعیین کرده است .
به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری وطن به نقل از منبع خبری، کمیته انقلابی انصارالله جمال عبد الرحمن عبدالله الحضرمی متولد شهر زبید را به سمت مشاور در دفتر ریاست جمهوری یمن تعیین کرده است .
الحضرمی پیش از این مسوول دفتر رییس جمهوری بوده است.
جنبش مردمی انصارالله یمن، جنبشی مردمی است که همزمان در جبهه های مختلف این کشور در حال مبارزه است، به طوری که از یک سو با تروریست های القاعده و داعش و مزدوران عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی فراری یمن مبارزه می کند و از سوی دیگر برای دفاع از شهروندان یمنی با تجاوز وحشیانه عربستان به خاک این کشور مقابله می نماید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.