آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۰۶۱۶
نماینده افغانستان در سازمان ملل:

۷ هزار جنگجوی خارجی در افغانستان حضور دارند

این حمله اگرچه طالبان را از قدرت برکنار کرد اما با وجود حضور هزاران نیروی خارجی در افغانستان، ناامنی همچنان در سراسر این کشور وجود دارد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»،‌ ظاهر طنین نماینده‌ی دائم افغانستان در سازمان ملل دوشنبه در جلسه‌ی شورای امنیت سازمان ملل در خصوص وضعیت امنیتی افغانستان با اشاره به «همگرایی بی‌سابقه‌ی» تروریست‌های خارجی و جنگجویان طالبان و همچنین گروه‌هایی همچون داعش در این کشور گفت «طبق تخمین ما بیش از 7 هزار تروریست خارجی» از جمله تروریست‌های چچنی، ازبک، تاجیک و پاکستانی در افغانستان حضور دارند.

 

طنین در این نشست با عنوان «مذاکره‌ی شورای امنیت سازمان ملل: وضعیت افغانستان» گفت: «احتمالا صدها یا هزاران نفر از جمله تندروهای طالبان» در افغانستان برای گروه تروریستی داعش می‌جنگند.

 

وی افزود این گروه‌ها اعمال تروریستی همچون بمب‌گذاری، گروگان‌گیری انجام می‌دهند و سعی می کنند مناطق و استان‌های مختلف را به عنوان مقر فعالیت‌هایشان در افغانستان و همچنین جنوب و مرکز آسیا تصرف کنند.

 

نیکلاس هیسم، نماینده‌ی ویژه‌ی بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل در افغانستان نیز در همین جلسه گفت؛ این کشور در مواجهه با یک بحرانِ رو به تشدید، «با چالش‌های امنیتی روبرو است.»

 

هیسم با اشاره به اینکه در تعهد نیروهای امنیتی افغانستان «جای هیچ شک و شبهه‌ای نیست»، افزود: «آن‌ها در برابر تلاش جنگجویان برای پیشروی و تصاحب از خود مقاومت نشان می‌دهند.»

 

وی افزود: «افغانستان با تروریست‌هایی در جنگ است که از کشورهای همسایه می‌آیند و احتمالا مقصد نهایی‌شان نیز کشورهای همسایه است.»

 

این نماینده‌ی سازمان ملل متحد همچنین خواستار شد تا همکاری بهتری در حمایت از افغانستان «درمواجهه با آنچه یک تهدید منطقه‌ای و مشترک است» صورت بگیرد. 

 

این سخنان در حالی بیان شد که ارتش افغانستان اخیراً رشته عملیات‌ جدیدی را علیه جنگجویان در سراسر این کشور آغاز کرده است.

 

به گفته‌ی وزارت دفاع افغانستان، نیروهای امنیتی این کشور در جدیدترین عملیات‌ خود 63 جنگجو از جمله 6 عضو داعش را در نقاط مختلف افغانستان کشتند.

 

داعش از چندی پیش سوریه و عراق را آماج حملات خود قرار داده است و اکنون گزارش‌هایی از فعالیت این گروه تروریستی در افغانستان وجود دارد.

 

آمریکا و هم‌پیمان‌هایش از سال 2001 با ادعای «مبارزه با تروریسم» به افغانستان حمله کردند؛ این حمله اگرچه طالبان را از قدرت برکنار کرد اما با وجود حضور هزاران نیروی خارجی در افغانستان، ناامنی همچنان در سراسر این کشور وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار