کد خبر:۴۲۰۶۹۹

دانشجوی گلستانی موفق به ثبت اختراع «جک الکترونیکی سیار خودرو» شد

دانشجوی ترم دوم مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد مینودشت موفق به ثبت اختراع «جک الکترونیکی سیار خودرو» شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، «توجه به توان داخلی» از جمله مواردی است که مقام معظم رهبری برای برون رفت از وضعیت سخت اقتصادی و بهبود شرایط موجود به مردم و دستگاه‌ها رهنمون ساختند.

 

«خبرگزاری دانشجو» جهت پیگیری این مهم در کشور و شناسایی توانمندی های و ظرفیت های داخلی به مصاحبه با یکی از دانشجویان مخترع استان گلستان پرداخته است.

 

حسن عوض زاده، دانشجوی ترم دوم مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد مینودشت توانست با تمرکز بر تحصیل و فعالیت عملی و انجام پژوهش‌های علمی اختراع «جک الکترونیکی سیار خودرو» را به ثبت برساند.

 

«خبرگزاری دانشجو»: لطفا خودتان را معرفی کنید.

 

بنده حسن عوض زاده متولد 73 ساکن روستای گونیلیاز از توابع شهر ستان کلاله هستم؛ در  دبیرستان رشته مکانیک خودرو خواندم و بعد از گذراندن دوران دبیرستان و خدمت سربازی وارد دانشگاه آزاد مینودشت شدم.

 

دانشگاه آزاد مینودشت نزدیک‌ترین دانشگاهی بود که رشته مورد نظر من را داشت و پیش از این نیز با اساتید این دانشگاه آشنایی داشتم و برخورد مناسب آنان را نیز تجربه کردم بودم؛ لذا این دانشگاه را برای ادامه تحصیل برگزیدم و اکنون ترم دوم و از ورودی‌های 93 این دانشگاه هستم.

 

«خبرگزاری دانشجو»: ایده اختراع جک الکترونیکی سیار خودرو  چطور به ذهنتان رسید؟

 

من مدتی را در مکانیکی کار می‌کردم و با مشکلات و سختی‌های جک‌های دستی آشنا بودم که همیشه دوست داشتم برای ساده سازی کار اقداماتی انجام دهم که بعد از کسب اطلاعات لازم، ایده جک الکترونیکی سیار به ذهنم رسید.

 

«خبرگزاری دانشجو»: کاربردهای این اختراع که باعث انگیزش آغاز فعالیت شما شد را نام میبرید؟

 

من با هدف رفع مشکلات عمده‌ی جک‌های هندلی اقدام به آغاز این اختراع کردم، جکی که من ساخته ام به صورت الکترونیکی کنترل می‌شود و افراد مسن، بانوان، جانبازان و سایرین می‌توانند بدون صرف انرژی زیاد و با حداقل زمان ممکن خودرو را بالا ببرند (تنها با فشردن یک کلید) و متحرک و سیار بودن این دستگاه را برای حمل آسان آن و راحتی کار مردم در نظر گرفتم.

 

«خبرگزاری دانشجو»: چه عاملی باعث شد تا بتوانید به این موفقیت دست پیدا کنید؟

 

علاقه زیاد به رشته مکانیک، حمایت خانواده و راهنمایی‌های اساتید باعث این موفقیت شد، البته غیر از این اختراع طرح‌ها و ایده‌ها و اختراعات مهم‌تری دارم که از همین فرصت استفاده می‌کنم و از مسئولان مرتبط درخواست می‌کنم از ایده‌های جوانان حمایت کرده و به توان داخلی نخبگان همین مرز و بوم اتکا کنند.

 

«خبرگزاری دانشجو»: اهداف آینده تان و توصیههای خود به دیگر جوانان را بیان کنید؟

 

یکی از بزرگترین اهدافم این است که برای رفع مشکلات کشورم اختراعات خودم را ادامه بدهم و از جوانان دیگر نیز می‌خواهم در هر رشته ای که تحصیل می‌کنند و به آن علاقه دارند همواره تلاش کرده و همیشه با افکار و اهداف مثبت زندگی کنند.

 

«خبرگزاری دانشجو»: ضمن تشکر از وقتی که در اختیار «خبرگزاری دانشجو» قرار داده اید سخن پایانی اگر دارید بفرمایید.

 

ضمن تشکر از شما، از خانواده ام، همسر عزیزم، اساتید گرانقدرم، دوستانم و تمام کسانی که در این مسیر مرا یاری کردند کمال تشکر و امتنان را دارم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد رضا
Singapore
۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۶
احسنت به این جوون خلاق احسنت.
8
0
پربازدیدترین آخرین اخبار