کارسازترین عامل فروپاشی بنیان خانواده رواج بی‌حجابی است/ دشمن به‌دنبال اندلسی کردن جامعه ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۹۷۲
کارشناس ارشد جامعه شناسی:

کارسازترین عامل فروپاشی بنیان خانواده رواج بی‌حجابی است/ دشمن به‌دنبال اندلسی کردن جامعه ایران است

دانشجوی کارشناس ارشد جامعه شناسی گفت: مهمترین برنامه دشمن برای حمله به پیکر قوی و نیرومند جامعه اسلامی آندلس، فرستادن عده‌ای از زنان خودفروش از اروپا به آندلس و اختصاص بودجه‌های فراوان برای ترویج فساد و فحشا در این کشور بود.

امین ساداتی در گفتگو خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، با اشاره به روز عفاف و حجاب بیان داشت: حجاب به معنای پوششی است که زن را از دنیای مرد جدا می‌کند، طبق یک وظیفه اسلامی و به ‌عنوان یک دستور دینی بر مسلمانان واجب شده و مسلمانان هم به‌عنوان یک فریضه آن را انجام می‌دهند.

 

وی ادامه داد: حجاب جدای از دین برای سلامت روحی، جسمی و فکری بشر یک امر الزامی است و دلیل واضح بر این مطلب، مطرح بودن حجاب در تمامی ادیان حتی قبل از ظهور اسلام است.

 

ساداتی با اشاره به اینکه حجاب ریشه در مبانی ادیان مختلف دارد، افزود: جوامعی که کمتر به حجاب و عفاف توجه کرده‌اند، خانواده‌ای متزلزل و جامعه‌ای ناسالم دارند.

 

وی عنوان کرد: رفتار عفیفانه از سوی زنان و رعایت حجاب و عفاف از سوی زنان برای حفظ حریم خانواده یک اصل است.

 

ساداتی در بخش دیگری از سخنانش افزود: یکی از جدی‌ترین مبارزاتی که استکبار علیه انقلاب اسلامی انجام می‌دهد، فروپاشی خانواده است و کارسازترین عاملی که می‌تواند بنیان خانواده را فرو بپاشد و پایه‌های این نظام بزرگ تربیتی را متزلزل کند، رواج بی‌بندوباری و بی‌حجابی است.

 

این دانشجوی کارشناس ارشد جامعه شناسی اظهار کرد: رواج بی‌حجابی در کشورها از زمان قاجار و پس از آن در مسئله کشف حجاب در دوران پهلوی اوج گرفت و یکی از شاخص‌های قیام مردم ایران بدست آوردن شرایطی برای حفظ حجاب است.

 

وی با بیان این‌که تعهد به حجاب در سایه تقوی میسر خواهد شد، گفت: امروزه تهاجم فرهنگی غربی و بسیاری از ابزارهای رسانه‌ای دشمنان در خدمت ترویج بی‌حجابی است که باید به شدت مراقب باشیم.

 

کارشناس ارشد جامعه شناسی تصریح کرد: اگر امروز مسئولان کشور و مردم با این موضوع آگاهانه برخورد نکنند و هوشیار نباشند، دشمن، آینده ای چون آندلس را برای ایران طراحی کرده است.

 

ساداتی عامل اصلی فروپاشی حکومت آندلس را ترویج بی حجابی دانست و گفت: اروپا وقتی متوجه شد که آندلس، خطر بزرگی برای نابودی قدرت استعماری حکومت ها و کلیساها است، از راه های مختلف به تلاش افتاد تا سدی در برابر آن ها به وجود آورد.

 

وی بیان داشت: مهمترین برنامه دشمن برای حمله به پیکر قوی و نیرومند جامعه اسلامی آندلس، فرستادن عده ای از زنان خودفروش از اروپا به آندلس و اختصاص بودجه های فراوان برای ترویج فساد و فحشا در این کشور بود.

 

ساداتی گفت: با روی آوردن جوانان به زنان بی حجاب و بدکار، حکومت آندلس نیروی پشتوانه خود را به راحتی از دست داد و آن عظمت اسلامی به راحتی در هم شکست.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار