کد خبر:۴۲۵۵۶۵
ضیا هاشمی:

نمایشگاه قرآن کریم نباید محدود به یک بار در سال شود

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت:امیدواریم به جایی برسیم که نمایشگاه قرآن تنها محدود به برگزاری یک بار در سال نباشد، بلکه در طول سال مکرراً شاهد برگزاری آن باشیم.

به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»؛ سیدضیاء هاشمی، در مراسم اختتامیه بیست و سومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم که در سالن همایش‌های باغ کتاب برگزار شد با اشاره به اینکه برای عمل به مبانی قرآنی نیاز است که فقدان قرآن را در زندگی احساس کنیم، گفت: نیاز به قرآن با روخوانی قرآن تامین نمی‌شود و برکات عالی قرآن زمانی فراهم خواهد شد که بتوانیم به صورت کامل از قرآن بهره ببریم.


وی در ادامه فعالیت‌های بخش دانشگاهی را قابل تقدیر دانست و افزود: امیدواریم نمایشگاه قرآن نقطه عطفی باشد برای فعالیت‌های قرآنی بیشتر تا در نهایت به جایی برسیم که نمایشگاه قرآن تنها محدود به برگزاری یک بار در سال نباشد، بلکه در طول سال مکرراً شاهد برگزاری آن باشیم.

 

هاشمی در پایان با تأکید بر اینکه نمایشگاه‌های قرآن باید به دانشگاه‌ها وارد شوند، یادآور شد: باید تلاش کرد فعالیت‌هایی که در نمایشگاه قرآن صورت می‌گیرد در دسترس نزدیک‌تر دانشجویان و اساتید قرار بگیرد تا دانشگاهیان راحت‌تر بتوانند با این دستاوردها ارتباط برقرار کنند دانشگاه‌ها باید به صورت داخلی و در طول سال نمایشگاه قرآن را برگزار کنند و نمایشگاه فعلی منتخبی از فعالیت‌های آن نمایشگاه باشد.


مراسم اختتامیه بخش دانشگاهی بیست و سومین نمایشگاه قرآن کریم با حضور، لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی، سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی وزارت علوم، برزین ضرغامی، رئیس نمایشگاه قرآن، حجت‌الاسلام ابراهیم‌زاده، مدیر کل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سیدمهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، مصطفی عباسی‌مقدم، رییس مرکز قرآن و عترت(ع) معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاهی و دستگاه‌های دولتی در سالن همایش‌های باغ کتاب برگزار شد و غرفه معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز در بخش دانشگاهی به عنوان غرفه نمونه معرفی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار