کد خبر:۴۲۶۸۷۰

۱۰ سال حبس جزای فلسطینیان متهم به پرتاب سنگ

پارلمان رژیم صهیونیستی دیروز (دوشنبه) با هدف جلوگیری از گسترش «انتفاضه سنگ،» قانون جدیدی را برای اجرا در کرانه باختری رود اردن و شرق بیت‌المقدس تصویب کرد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به نقل از شین‌هوا، طبق قانون جدید، مبارزان فلسطینی متهم به پرتاب سنگ، به 10 سال زندان محکوم خواهند شد. این قانون، دادستان‌ها را از ارائه مدارکی که اثبات می‌کند افراد محاکمه شونده با هدف آسیب‌رساندن اقدام به پرتاب سنگ کرده اند، معاف می‌کند.


طبق گزارش وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی، ازسال گذشته بیش از 1000 فلسطینی به جرم پرتاب سنگ زندانی شده‌اند. 


«انتفاضه سنگ،» که «انتفاضه اول» یا «انقلاب سنگ» نیز نامیده‌ می‌شود، 18 آذر 1366 به‌عنوان یکی از روش‌های فلسطینیان برای مبارزه علیه رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه آغاز شد. ابزار اصلی مبارزه در این انتفاضه «سنگ» است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار