کد خبر:۴۲۸۹۹۰
با ادب در اختتامیه «دوره کارآفرینی در مناطق روستایی»:

افزایش ثروت ملی باید مقدمه‌ای برای تامین عدالت باشد/ جمع شدن ثروت به نفع عده‌ای محدود با مکتب اسلام سازگار نیست

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی جمع شدن ثروت به نفع عده‌ای محدود و در فقر زندگی کردن عده ای دیگر از جامعه را سازگار با مکتب اسلام ندانست و بیان داشت: افزایش ثروت ملی باید مقدمه‌ای برای تامین عدالت باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، هادی با ادب شب گذشته در اختتامیه طرح «کارآفرینی در مناطق روستایی» که در دانشگاه الزهرای مشهد برگزار شد، دو شرط جهاد را تلاش مستمر و مقابله با دشمن نامید و گفت: امروز دشمن پس از ناامید شدن از اثر بخشی تحریم‌ها و تهدیدها، به بررسی چند نکته دست گذاشته است که یکی از بارزترین آن‌ها، اخلال در مسئله اقتصاد و معیشت مردم است.

 

وی با اشاره به این‌که دشمن تصور کرده که خواهد توانست مردم را تحت فشار اقتصادی از انقلاب و آرمان‌های والای آن دور کند، تصریح کرد: دشمن به خیال خام خود تصور کرده که نه تنها مردم ایران بلکه مردم سایر کشورهای جهان که انقلاب ایران را الگوی خود قرار داده‌اند را می‌توانند مایوس و تسلیم خواسته‌های خود کنند.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی ضمن بیان این مطلب که رهبر معظم انقلاب این تفکر شوم دشمن را شناسایی کرده به همین دلیل چندین سال است که از عناوین اقتصادی برای نام سال‌ها استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: امروز ما در شرایط اقتصاد مقاومتی قرار داریم به این معنا که باید هم روند رشد اقتصادی در کشور  رقم بخورد و هم آسیب پذیری اقتصاد کشور در برابر ترفندها و حیله‌های دشمن کاهش یابد.

 

با ادب در ادامه بر مسئله بهره‌گیری از تمامی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و سرمایه‌های داخلی تاکید و بیان کرد: کاهش وابستگی به نفت و ایجاد واحدهای تولیدی کوچک و حمایت از آنان و مصرف تولیدات داخلی از دیگر مسائلی است که چنانچه درصدد رشد اقتصادی هستیم، باید با آنان توجه ویژه شود.

 

وی به مسئله توجه به اقتصاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: سال‌هاست که رهبر معظم انقلاب بر این امر تاکید دارند که مسئولان باید به آن توجه بیشتری نشان دهند.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی دو پایه اقتصاد اسلامی را افزایش ثروت ملی و توزیع عادلانه امکانات و رفع محرومیت در درون جامعه اسلامی برشمرد و گفت: تامین عدالت به معنای این است که کشور ثروتمند شود، تولید ناخالص ملی افزایش یابد و به خودکفایی برسد و نتیجه این تحول اقتصادی کاهش معنا دار فاصله طبقاتی و حذف هدفمند آن باشد.

 

با ادب جمع شدن ثروت به نفع عده‌ای محدود و در فقر زندگی کردن جمع کثیری از جامعه را سازگار با مکتب اسلام و آرمان‌های انقلاب ندانست و بیان داشت: افزایش ثروت ملی باید مقدمه‌ای باشد برای تامین عدالت.

 

وی بزرگترین گام در مسیر استقرار عدالت را رفع محرومیت از طبقه مستضعف به عنوان صاحبان و حامیان اصلی نظام و کشور عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه در تاریخ انقلاب اسلامی واژه‌هایی را دولتمردان جایگزین کرده‌اند که مدل اداره دولت و جامعه اسلامی را از مسیر اصلی خود دور کرده است.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی واژه عدالت را یکی از این واژه‌ها دانست و گفت: امروز در نگاه دولتمردان معنای عدالت از آرمان تبدیل به مفهومی به نام توسعه شده است این در حالی است که عدالت را خداوند، پیامبر و ائمه تعریف کرده‌اند؛ اما توسعه و ملاک‌های کمی و کیفی آن را صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی و صهیونیست‌ها برای ما مشخص می‌کنند.

با ادب ادامه داد: همین قلب واژه‌ها در کلماتی مانند مستکبرین و مستضعفین نیز مشاهده می‌شود به طوری که واژه‌هایی نظیر قدرت‌های جهانی و قشر آسیب پذیر جایگزین آن دو واژه شده است.

 

وی تاکید کرد: تفاوت معنی دار این برداشت‌ها برخواسته از نگاه خاص به اداره کشور بوده است و وقتی ما از واژه مستکبرین در خصوص زورگویان و متجاوزین به حقوق حقه ملت استفاده می‌کنیم به این معنی است که در مقابل مستکبرین باید ایستادگی و مقاومت کرد و لحظه‌ای دست از مبارزه و استقامت جهت عدالت و احقاق حق بر نداشت و چنانچه این نگاه آرمانی جایش را در ادبیات دولت مردان  به واژه قدرت‌های جهانی داد دیگر وضع متفاوت خواهد شد و رویکرد مقاومت به پذیرش ضعف در مقابل قدرت زورگویان و طرف مقابل و پذیرش هر حرفی حتی خلاف منافع  پیدا می‌کند زیرا پذیرفته‌ایم که این‌ها قدرت برترند و این در حالی است که این نگاه کاملا در آموزه‌های دینی ما مردود است.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی افزود: در بررسی روند رشد و تعالی جمهوری اسلامی ایران در نظام بین الملل نیز در هر کجا استقامت و پایداری در مقابل زیاده خواهی‌های نظام سلطه سرلوحه مدیران ارشد نظام  قرار گرفته دستاوردهای چشم گیری رقم خورده است و نمونه آن فتح قله‌های علم و تکنولوژی هسته‌ای علی رغم تحریم‌های چندین ساله است.

 

با ادب تصریح کرد: امید است در ادامه  برخورداری عزتمندانه از دستاوردهای علمی و فنی هسته‌ای همین مسیر متعالی که حاصل تلاش‌ها و مجاهدت‌های علمی دانشمندان جوان کشورمان از جمله شهدای عزیز هسته‌ای بوده در کشور ادامه یابد و دستخوش انفعال و مصلحت اندیشی و تسلیم در برابر زیاده خواهی‌ها نشود که این مهم توجه ویژه جامعه نخبگان و همچنین نقش آفرینی فعال مجلس در فرآیند قانونی دیده شده را می‌طلبد.  

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود مسئله اشتغال و کارآفرینی را ضرورت غیر قابل انکار در رشد اقتصادی دانست و یادآور شد: توجه به کارآفرینی بخصوص کارگاه‌های اقتصادی و تولیدی کوچک در روستاها  را یکی از اولویت‌های اساسی اقتصاد ایران است و پتانسیل عظیم اردوهای جهادی که اقدام علم همراه با عمل مخلصانه است را نیز می‌توان در همین راستا مدیریت کرد.

 

با ادب ضمن تاکید بر این‌که حرکت‌های جهادی باید معطوف به نیازهای اساسی مردم بخصوص محرومان باشد،  خطاب به دانشجویان متذکر شد: باید با تمام توان وارد عمل شوید و از ابزارهایی چون آگاهی، مردمی بودن، عدالت محوری همراه با عشق و ایمان و بصیرت و  تلاش خالصانه برای کمک به مردم و زدودن غبار محرومیت بهره گیرید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار