به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، هدایت حسینی با بیان مطلب فوق افزود: امروزه بحث ایمنی غذا یکی از مباحث چالش بر انگیز و مهم در سراسر دنیا است و ضرورت آن تا جایی است که در سال 2015 موضوع سازمان بهداشت جهانی تحت همین نام خوانده شد .
وی با اشاره به اینکه از سال گذشته طرح تحول در فراورده های لبنی در این مرکز شروع شده است ،گفت: به صورت جدی در خصوص مبارزه با تقلبات چربی های گیاهی ورود نمودیم و پس از برخوردهای بی اغماضی که با متخلفان انجام شد، طبق نمونه برداریها و گزارش های دانشگاهها در اواخر سال گذشته، تقریبا با هیچ موردی از تخلف مواجه نشدیم.
وی افزود: در دهه اخیر، با تلاشهای فراوان توانسته ایم میزان اسید های چرب ترانس در فراورده های غذایی را از 30به 2-5 درصد برسانیم که با توجه به اینکه یکی از دلایل بیماریهای قلبی و عروقی مصرف روغن و چربی و در راس آنها اسیدهای چرب ترانس است اقدام موثری محسوب می شود.
وی در تشریح اهمیت این اقدام افزود: کاهش هر یک درصد اسید ترانسی که از مواد غذایی کاسته می شود کاهش یک درصدی مرگ و میر را به همراه دارد،لذا با لحاظ جمعیت70-80 میلیونی کشور، ارزش این کار بیشتر مشخص می شود.
حسینی افزایش کلسترول خون، ابتلا به سندروم متابولیک، بیماریهای قلبی عروقی، ابتلا به دیابت نوع 2 و حتی ابتلا به برخی از سرطانها راحاصل مصرف اسیدهای چرب ترانس دانست و توصیه کرد: برای کاهش اثرات منفی این چربیها به سمت مصرف چربیهای سالمی مانند روغن زیتون و کنجد، کانولا یا مواد غذایی سرشار از امگا 3 ها مانند ماهی آزاد، تن، ماهی ساردین، بادام، گردو، دانهی کتان و غیره روی بیاورید.