کد خبر:۴۲۹۸۴۵
با حضور ۶۰ دانشجو و استاد:

نهمین همایش دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور در مشهد آغاز به کار کرد

نهمین همایش دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور با حضور ۶۰ دانشجو و استاد امروز در هتل جم مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سهراب پور امروز در نهمین همایش دانشجویان و اساتید ایرانی خارج از کشور که در هتل جم مشهد در حال برگزاری است با اشاره به اینکه همایش های قبلی بخشی در تهران و بخشی در مشهد برگزار می‌شدند، گفت: تصمیم بر این شد همایش سال جاری با تعداد کمتری از اساتید و دانشجویان نسبت به سال گذشته؛ اما با کیفیت بیشتر و تماما در شهر مشهد برگزار شود.

 

وی حضور در شهر امام رضا (ع) و کسب آرامش را بزرگترین نعمت دانست و افزود: این آرامش نه تنها در مشهد که در سراسر کشور وجود دارد و منجر به عزتمندی این کشور شده است، برخی امام رضا (ع) را در ایران غریب می‌دانند، این در حالی است که ایشان صاحب خانه اند.

 

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ضمن اشاره به اینکه در این همایش ۲۰ دانشجو از حوزه آسیا و ۲۰ نفر از حوزه اروپا حضور دارند، خاطرنشان کرد: علاوه بر این تعداد ۱۳ نفر مدعوین ویژه هستند که نخبگان و اساتید را تشکیل می‌دهند.

 

سهراب پور با اشاره به اینکه ۲۰ درصد از شرکت کنندگان همایش را بانوان تشکیل می‌دهند، بیان داشت: بررسی نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا یکی از اقداماتی است که در این همایش انجام می‌شود؛ زیرا تبیین و بحث در رابطه با این نامه را بسیار حائز اهمیت می‌دانیم.

 

وی ادامه داد: بررسی نقش گروه‌ها در زندگی خارج از کشور، جریان شناسی تکفیری، قرآن و تفسیر آن، عوامل وطن گریزی و مهاجرت، میزگرد صنفی و کنسولی معاونین وزارتخانه های علوم و بهداشت و امور خارجه، میزگرد اقتصادی، سخنرانی اخلاقی از دیگر برنامه‌هایی است که در این همایش چهار روزه برگزار خواهد شد.

 

دبیر نهمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور در ادامه در رابطه با شهدای نخبه گفت: اقتدار ملی و عزت کشور را مدیون شهدا هستیم که چمران و مجید شهریاری دو نمونه بارز از این شهدای نخبه می‌باشند.

 

سهراب پور ضمن اشاره به این مطلب که چمران در بهترین دانشگاه دنیا دکتری گرفت و مورد توجه بسیاری از دانشگاه‌های نمونه خارج از کشور بود، خاطرنشان کرد: با همه این مسائل تصمیم گرفت تمام داشته‌های خود را در آمریکا بگذارد و به جنوب لبنان بیاید. پس از انقلاب نیز چمران به ایران آمد و بسیار کوشید و مشاهده می‌کنید، حضرت امام(ره) نامه ای به چمران دادند که به هیچ کس دیگر آن نامه را نداده بودند.

 

وی در رابطه با مجید شهریاری نیز تصریح کرد: شهریاری از نظر اخلاقی و مذهبی فردی سرآمد بود؛ برخی عنوان می‌کنند چرا به سمت غنی سازی رفتیم و خود را گرفتار کردیم که در پاسخ به آنان باید گفت ما در ایران ۸۰۰ هزار بیمار سرطانی داریم که وابسته به رادیو دارو هستند؛ اما با توجه به تحریم های ظالمانه ای که علیه ایران شد هیچ کشوری به ما رادیو دارو نمی‌داد.

 

دبیر نهمین همایش اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور افزود: به همین دلیل بود که ما به سمت غنی سازی حرکت کردیم و مجید شهریاری تمام محاسبات را انجام داد و تمام علم خود را به دانشجویان دیگر آموخت تا در این رابطه نیز سرآمد باشیم.

 

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه به همت همین دانشمندان توانستیم رادیو دارو تولید کنیم، گفت: تنها راه کسب علم و پیشرفت، مقاومت است، مقام معظم رهبری پرچم دار علمی کشور هستند و ایشان یک رهبر سیاسی و معنوی می‌باشند و می‌توان گفت یکی از پایه های علمی قدرت ما وجود رهبر معظم انقلاب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار