کد خبر:۴۲۸۱۲۸
اژه‌ای در سومین همایش اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا:

دانشجویان ایرانی خارج از کشور موثرتر از نمایندگی‌های رسمی می‌توانند اسلام و انقلاب را معرفی کنند

نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان اروپا با اشاره به نقش دانشجویان در تبلیغ و ترویج اسلام و انقلاب در اروپا گفت: دانشجویان ایرانی در اروپا موثرتر از نمایندگی‌های رسمی کشور امکان فعالیت فرهنگی و معرفی اسلام و انقلاب را دارند.
دانشجویان ایرانی خارج از کشور موثرتر از نمایندگی‌های رسمی می‌توانند اسلام و انقلاب را معرفی کنند

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد اژه‌ای نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان اروپا در روز دوم برگزاری سومین همایش علمی فرهنگی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا که در آلمان برگزار شد، به حمایت از تثبیت و تقویت بخش علمی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا پرداخت.

 

وی در این مراسم ضمن اشاره به ایده نشریه‌های آنلاین، که از سال گذشته توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا آغاز به کار کرده‌ است، گفت: این ایده بسیار خوبی بود و اعضای اتحادیه باید پیگیری و تلاش بیشتری در این زمینه‌ داشته باشند.

 

وی به حضور و فعالیت افراد با سلیقه‌های مختلف در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا اشاره کرد و آن‌را سبب‌ساز نشاط و پویایی در اتحادیه دانست.


حجت‌الاسلام اژه‌ای در ادامه به نقش دانشجویان در تبلیغ و ترویج اسلام و انقلاب اسلامی در اروپا اشاره کرد و افزود: دانشجویان ایرانی در اروپا موثرتر از نمایندگی‌های رسمی کشور امکان فعالیت فرهنگی دارند چراکه ارتباطات نزدیک و شبکه دوستان خوبی در بین دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها وجود دارد.


 اژه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود به بیان و تبیین وضعیت امروز اروپا و غرب پرداخت و گفت: فرد الجزائری که پاسپورت فرانسویی‌اش را در جلوی دوربین پاره می‌کند، به دلیل  اثر سالها تحقیری بوده که در فرانسه شده است.

 

نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان اروپا به تحولات منطقه و جنایاتی که از طریق کشورهای مرتجع منطقه در یمن می‌شود، اشاره کرد و افزود: متاسفانه مدعیان حقوق بشر و آزادی بی‌‌توجه به این جنایت سکوت می‌کنند.

 

اژه‌ای گفت: ما تمامیت ارضی کشورهای همسایه را تائید می‌کنیم ولی بشدت مخالف تجزیه کشورها هستیم. نماینده مقام معظم رهبری در امور دانشجویان اروپا اضافه کرد: در تاریخ دیپلماسی ایران تیم مذاکره کننده اخیر، قوی‌ترین تیم بوده است. نکته منفی توافق مکانیزم ماشه و نکته مثبت و نقطه قوت آن تثبیت ٦ هزار سانتریفیوژ، باقی ماندن راکتور اراک، ابقای برنامه موشکی ایران و تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل بود.

 

وی در خاتمه با بیان اینکه ایران جزو محدود کشورهایی است که بدون حاشیه و با تائید شورای امنیت به عضویت باشگاه هسته‌ای در آمده است، اظهار داشت: هماهنگی و وحدت مسئولین نظام در قبال توافق هسته‌ای و ارتقای جایگاه سیاسی ایران از نکات مثبت بعد از توافق است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار