آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۷۴۳

درگیری حراک و طرفداران منصور هادی و القاعده در جنوب یمن

در پی درگیری نیروهای جنبش جنوب یمن با باندهای مسلح هادی و عناصر القاعده در عدن، جنگنده های سعودی نیز مواضع این نیروها را هدف قرار دادند.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به نقل از العالم، نیروهای جنبش جنوب یمن (حراک) دیروز (جمعه) در برخی مناطق عدن به شدت با باندهای مسلح وابسته به عبد ربه منصور هادی (رئیس جمهور مستعفی و فراری) و عناصر القاعده و مزدوران سعودی درگیر شدند.


خبرها از عدن حاکی است که جنگنده های سعودی برای پشتیبانی از عناصر مسلح و القاعده به مواضع نیروهای جنبش جنوب در بندر عدن حمله کردند.


در استان حضرموت نیز درگیری بین هواداران "هاشم الاحمر" از سران حزب الاصلاح همچنان ادامه دارد. این درگیری ها از هفته قبل به دلیل اختلاف درباره تقسیم اموال ارسالی از سوی عربستان سعودی، آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۹
باید نجران و جیزان که شهرهایی کوهستانی اند را در مقابل عدن تصرف کنند تا سعودی ها وادار به عقب نشینی شوند- باید از موشکهای ضدکشتی و ضدهواپیما استفاده گردد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار