آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۲۸۳۷

دعوت داعش از اخوان المسلمین برای بیعت

گروه تروریستی داعش برای دومین بار از جماعت اخوان المسلمین مصر برای بیعت و قرار گرفتن اخوان زیر پرچم مبارزه تحت رهبری داعش در راستای سرنگونی رژیم عبدالفتاح السیسی دعوت به عمل آورد.

به گزارش گروه بين الملل «خبرگزاري دانشجو»، به نقل از رای الیوم، گروه تروریستی داعش برای دومین بار از جماعت اخوان المسلمین مصر برای بیعت و قرار گرفتن اخوان زیر پرچم مبارزه تحت رهبری داعش در راستای سرنگونی رژیم عبدالفتاح السیسی دعوت به عمل آورد.

 

«أبو أسامة القاهری» یکی از رهبران داعش طی بیانیه‌ای در سالگرد سرکوب طرفداران محمد مرسی در میدان «رابعه العدویه» قاهره اعلام کرد که فرصتی طلایی در برابر اخوان قرار گرفته است تا به صفوف مجاهدین بپیوندند تا دستگاه امنیتی را منهدم کرده و شرایط کنونی را تغییر دهند.

 

در 14 آگوست سال 2013 هنگامی که هزاران تن از طرفداران «محمد مرسی» رئیس‌جمهور برکنار شده مصر در میدان «رابعه العدویه» در حمایت از مرسی تحصن کرده بودند؛ نیروهای امنیتی مصر با یورش به محل تحصن کنندگان به سوی آنان آتش گشودند و کشتار عظیمی رخ داد. آمار کشته شدگان هیچ وقت به طور شفاف مشخص نشد اما منابع نیمه رسمی از کشته شدن 800 نفر خبر دادند و پایگاه رسمی اخوان‌المسلمین تعداد کشته‌ها را دو هزار نفر ذکر کرد.

 

أبو أسامة القاهری از طرفداران مرسی خواسته تا تجمعات بی‌فایده که نتیجه‌ای جز کشته شدن افراد بی‌دفاع ندارد را متوقف کنند و با اعلام جهاد و با استفاده از سلاح از دنباله روی از روش‌های غربی دست بردارند.

 

این بیانیه‌ در شرایطی صادر شده که گروه تروریستی موسوم به انصاربیت المقدس که در صحرای سینا در شمال مصر فعالیت دارد چند ماه قبل با داعش بیعت کرده و این گروه تکفیری تلاش دارد تا با جذب اخوانی‌ها نفوذ خود را در مصر گسترش داده تا پس از عراق و سوریه،‌مصر را نیز در بحران امنیتی گرفتار کند.

 

چند ماه پیش هم گروه تروریستی داعش از اخوان المسلمین مصر برای بیعت و پیوستن به داعش و تشکیل ولایت قاهره دعوت به عمل آورده بود به طوری که «أبو محمد الجیزاوی» یکی از رهبران داعش در پیامی در اینترنت خطاب به اخوان گفته بود: «اکنون زمان مناسبی برای انضمام اخوان به دولت اسلامی و حل شدن در آن است تا از طریق بیعت با ابوبکر البغدادی ولایت قاهره را تاسیس کنند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار